Γ. Ορφανός “Το Πυροσβεστικό σώμα είναι σε εγρήγορση”

1484395634
1484395634

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πυροσβεστική υπηρεσία, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός με τον διοικητή πυροσβεστικών υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας, αντιπύραρχο Χρύσανθο Αθανασόπουλο.

Ο κ. Ορφανός αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που παίζει η Πυροσβεστική υπηρεσία στην πρόληψη των δασικών πυρκαγιών, κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου. «Ευτυχώς, μέχρι τώρα τα πράγματα πηγαίνουν καλά από πλευράς πυρκαγιών. Το πυροσβεστικό σώμα είναι σε εγρήγορση και στην Κεντρική Μακεδονία έχει ικανοποιητική διάρθρωση. Βέβαια, πάντα υπάρχουν ανάγκες, χρειάζεται να υπάρχει προσωπικό και συγχρόνως εκείνο το οποίο επιδιώκουμε είναι τα όποια προβλήματα υπάρχουν, να τα ελαχιστοποιήσουμε», τόνισε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης.  

Από την πλευρά του, ο κ. Αθανασόπουλος ζήτησε τη συνδρομή του ΥΜΑΘ για την επίλυση των  προβλημάτων που αφορούν τον μηχανολογικό εξοπλισμό. «Ο κ. Ορφανός μας υποσχέθηκε ότι θα μας βοηθήσει και ευχόμαστε μέχρι το τέλος της αντιπυρικής περιόδου, όλα να κυλήσουν ομαλά», δήλωσε ο κ. Αθανασόπουλος.   

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη του βουλευτή ΝΔ Σερρών, Μ. Βλάχβεη στο ΥΜΑΘ
Επόμενο άρθροΓ. Ορφανός “Αναγκαία η εμπέδωση κλίματος αμοιβαίας εμπιστοσύνης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις”