Ο Γ. Ορφανός στην τελετή λήξης του 44ου διεθνούς διάπλου του Τορωναίου κόλπου

1484395672
1484395672

Παρουσία του υπουργού Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργου Ορφανού, πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του διεθνούς κολυμβητικού διάπλου του Τορωναίου κόλπου που διοργανώνεται εδώ και 44 χρόνια από την εκπολιτιστική εταιρεία νέων Νικήτης (Ε.Ε.Ν.Ν.) «Ο Σίθων».

 Κατά την διάρκεια της απονομής των επάθλων στους νικητές, ο κ. Ορφανός χαρακτήρισε την διοργάνωση «τεράστιο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός». «Η σχέση μου είναι πολύ βαθιά με αυτό το γεγονός. Ξεκινάει από τη δεκαετία του ’70. Έχω παρακολουθήσει τουλάχιστον 25 φορές τον διάπλου και την συγκεκριμένη απονομή», τόνισε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης ενώ απέδωσε τα εύσημα στη δημοτική αρχή της Σιθωνίας και στην Ε.Ε.Ν.Ν. «Ο Σίθων» για την άρτια διεξαγωγή της διοργάνωσης. Νικητής του 44ου διεθνούς κολυμβητικού διάπλου του Τορωναίου κόλπου αναδείχθηκε ο Αναστάσιος Σαχπαζίδης.

«Τάσο, κατάφερες να είσαι πρώτος αλλά περισσότερο μετρά η συμμετοχή σε ένα μεγάλο γεγονός, το οποίο στηρίζουμε και θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε», είπε απευθυνόμενος στο νικητή ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κατά την διάρκεια της βράβευσης του.    

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη του διοικητή των νοσοκομείων “Παπανικολάου” και Ψυχιατρικού στο ΥΜΑΘ
Επόμενο άρθροΓ. Ορφανός “Μέσα από την συνεργασία, μπορούμε να πετύχουμε την ανάπτυξη”