ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΗΡΩΟΥ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΚΑΨΟΧΩΡΑΣ ΤΕΛΕΣΕ Ο ΥΜΑΘ κ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ

1484395972
1484395972

Τα αποκαλυπτήρια του ηρώου πεσόντων στην Καψόχωρα Ημαθίας τέλεσε την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Θ. Καράογλου επισήμανε ότι «με τα αποκαλυπτήρια του ηρώου τιμούμε όλους εκείνους που θυσιάστηκαν υπερασπιζόμενοι με τη ζωή τους τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και την εθνική μας αξιοπρέπεια».

«Το ηρώο», συνέχισε, «εμπεδώνεται στη συνείδηση της τοπικής κοινωνίας ως τοπόσημο στην καρδιά της Καψόχωρας, υπενθυμίζοντας ένδοξες στιγμές μεγαλείου, μνήμης, τιμής και συγκίνησης. Παράλληλα στέκει αγέρωχο συμβάλλοντας στην ηθική ανάταση της περιοχής, αποτελώντας “φάρο” αγωνιστικότητας, μαχητικότητας και ενότητας, αναδεικνύοντας τη σημασία του “εμείς” και δείχνοντας το δρόμο της εξόδου από την κρίση».

Παρόντες στην τελετή ήταν, μεταξύ άλλων, οι Βουλευτές της Ν.Δ. κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος και κα. Γεωργία Μπατσαρά,  ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Φώτης Δημητριάδης, καθώς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Στάθης Σαρηγιαννίδης.

Προηγούμενο άρθροΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΥΜΑΘ
Επόμενο άρθροΟ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ “ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΣΜΟ”