Ο ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΟΝΑΔΑ ΥΠΕΡΒΑΡΙΚΗΣ-ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ “ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ” ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

1484395994
1484395994

Τη σύγχρονη μονάδα υπερβαρικής-καταδυτικής ιατρικής του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος» της Θεσσαλονίκης, που είναι η μοναδική στη Βόρεια Ελλάδα και έχει χαρακτηριστεί ως η καλύτερη στα Βαλκάνια, εγκαινίασε σήμερα (Δευτέρα 05 Μαΐου 2014) ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου.

Η νέα υπερσύγχρονη μονάδα θα προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες σε όσους Βορειοελλαδίτες πάσχουν από τη νόσο των δυτών, αγγειοπάθειες λόγω σακχαρώδους διαβήτη, οστεονεκρώσεις, οξεία κώφωση και οξεία τύφλωση.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο ΥΜΑΘ επισήμανε ότι «η αναβάθμιση της δημόσιας υγείας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα της Κυβέρνησης» και πως πολύ σύντομα «οι βορειοελλαδίτες μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα αποκατασταθεί η αξιοπιστία του εθνικού συστήματος υγείας στη Μακεδονία και τη Θράκη, μέσα από την ουσιαστική αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών υγείας».

Αναφερόμενος στη λειτουργία της νέας μονάδας υπερβαρικής-καταδυτικής ιατρικής τόνισε ότι «μας δείχνει πως η Ελλάδα προχωρά μπροστά», ενώ έκανε ειδική μνεία και σε όλους εκείνους που με τις δωρεές τους βοήθησαν στην ολοκλήρωση του έργου.

«Σε αυτούς τους ανθρώπους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη μεγαλοψυχία, τη μεγαλοσύνη και τις αλτρουϊστικές τους διαθέσεις» είπε ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, ευχόμενος «αυτές οι πράξεις ανιδιοτελούς προσφοράς προς την κοινωνία, να αποτελέσουν την απαρχή για ακόμη περισσότερες πράξεις υψηλής ανθρωπιστικής αξίας».

Προηγούμενο άρθροΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΥΜΑΘ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ POMEGRANATE SPA HOTEL ΣΤΗΝ ΠΟΤΙΔΑΙΑ
Επόμενο άρθροΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΥΜΑΘ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ