ΤΟ ΥΜΑΘ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ

1484396112
1484396112

Σε μια λιτή τελετή, αμέσως μετά το τέλος της παράστασης «Το Ραφτάδικο» την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014, ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου, τίμησε τον σκηνοθέτη κ. Γιάννη Ιορδανίδη για την τριαντάχρονη προσφορά του στο θέατρο και στον πολιτισμό, απονέμοντας του τιμητική διάκριση του ΥΜΑΘ.

 

 

Παρουσία της Προέδρου του  Κ.Θ.Β.Ε., κας Μένης Λυσαρίδου, του Καλλιτεχνικού Διευθυντή κ. Γιάννη Βούρου και μελών του θιάσου, ο Υπουργός ευχαρίστησε τον κ. Ιορδανίδη για τη συνολική του προσφορά στο χώρο των τεχνών, δηλώνοντας πως: «Για εμάς τους Βορειοελλαδίτες η προσφορά του Γιάννη Ιορδανίδη στο θέατρο και στον πολιτισμό είναι ιδιαίτερα σημαντική. Για το λόγο αυτό εκτιμήσαμε ότι οφείλαμε, ως καθήκον και τιμή, να του απονείμουμε μια τιμητική διάκριση για τα 30 χρόνια δημιουργικής πορείας στο θέατρο και τις 100 παραστάσεις. Αν μη τι άλλο, με αυτόν τον τρόπο προβάλλουμε θετικά πρότυπα και ο καταξιωμένος σκηνοθέτης πραγματικά το αξίζει».

Η τελετή βράβευσης ολοκληρώθηκε με τον κ. Ιορδανίδη να ευχαριστεί τον Υπουργό για την τιμή που του έκανε και να δηλώνει ότι την απονομή της διάκρισης τη μοιράζεται «με όλους τους συνεργάτες του παρελθόντος και του παρόντος, με τους ανθρώπους του Κ.Θ.Β.Ε., ηθοποιούς, τεχνικούς και διοικητικούς».

 

Προηγούμενο άρθροΕΙΣΑΓΩΓΗ ΥΜΑΘ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ
Επόμενο άρθροΕΚΘΕΣΗ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΥΜΑΘ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ