ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

1484396125
1484396125
Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί στον πρωτογενή τομέα αλλά και για τις κλοπές και καταστροφές εξοπλισμών και ποτιστικών συστημάτων από αγνώστους ενημερώθηκε ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014, κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποίησε στο Δημαρχείο Θέρμης με αντιπροσωπεία αγροτών από την ανατολική Θεσσαλονίκη.


Ο κ. Καράογλου άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που ταλανίζουν τον αγροτικό κόσμο της ανατολικής Θεσσαλονίκης, παρέλαβε από την αντιπροσωπεία των αγροτών υπόμνημα με τα αιτήματά τους και αφού τους διαβεβαίωσε ότι θα το μεταβιβάσει στον αρμόδιο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στη συνέχεια τους ανακοίνωσε ότι το προσεχές διάστημα θα συγκαλέσει  σύσκεψη στο ΥΜΑΘ με την ηγεσία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, προκειμένου να δρομολογηθεί άμεσα λύση στο μείζον πρόβλημα της κλοπής των αρδευτικών συστημάτων.


Τέλος, απευθυνόμενος προς τα μέλη της αντιπροσωπείας των αγροτών, ο Υπουργός επισήμανε τα εξής: «Προερχόμενος από μια αγροτική περιοχή όπως το Ζαγκλιβέρι, όπου η γεωργική παραγωγή αποτελεί ζωτική προτεραιότητα, γνωρίζω από πρώτο χέρι τα προβλήματά σας. Ξέρω πως πολλά από τα ζητήματα που σας απασχολούν παραμένουν ανοικτά, για αυτό και δεσμεύομαι να μεταφέρω τις δικαιολογημένες ανησυχίες σας στην Κυβέρνηση. Όσον αφορά στο ΥΜΑΘ να είστε βέβαιοι ότι έχετε πλέον έναν πολύτιμο αρωγό και συμπαραστάτη στο μέτρο των δυνατοτήτων μας. Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα και η ανάπτυξη της αγροτικής επιχειρηματικότητας στη Μακεδονία και τη Θράκη αποτελούν κορυφαία πολιτική επιλογή της παρούσας Κυβέρνησης».

Προηγούμενο άρθροΑΡΘΡΟ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ “ΤΩΡΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ”
Επόμενο άρθροΤΟ ΥΜΑΘ ΠΥΛΩΝΑΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ