ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ 11ης ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

1484396380
1484396380
Τη φλόγα της 11ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών υποδέχτηκε σήμερα (Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013) στο Διοικητήριο, ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου.
Σκοπός της λαμπαδηδρομίας είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού στην εθελοντική αιμοδοσία, προκειμένου η Ελλάδα να καταστεί αυτάρκης σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.


Ο κ. Καράογλου υποδέχτηκε τους λαμπαδηδρόμους, τονίζοντας πως μέσω αυτής της πρωτοβουλίας «η φλόγα της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς ανάβει σε κάθε γωνιά της Μακεδονίας και της Θράκης, στέλνοντας το μήνυμα ότι η Ελλάδα πρέπει να γίνει αυτάρκης από εθελοντικά προσφερόμενο αίμα. Το μόνο που χρειάζεται είναι 5 λεπτά από το χρόνο μας, προκειμένου να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας. Το αίμα δεν πωλείται. Το έχουμε μέσα μας. Όλοι μπορούμε να προσφέρουμε. Διότι προσφέροντας αίμα, προσφέρουμε ελπίδα, προσφέρουμε ζωή» κατέληξε ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης.

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ 78η ΔΕΘ
Επόμενο άρθροΑΡΘΡΟ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΘΕΤΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 78η Δ.Ε.Θ. – “Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΡΙΖΙΚΑ”