ΤΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ

ypes press002
ypes press002
Ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, ως επικεφαλής εταίρος του προγράμματος με τίτλο: «Ανάπτυξη και Εφαρμογή Εργαλείων Ολοκληρωμένης Διαχείρισης του Θερμαϊκού Κόλπου με Πιλοτική Εφαρμογή στη Δυτική Παράκτια Ζώνη» και υπεύθυνος για το συντονισμό και διαχείρισή του, θα επισκεφθεί αύριο Τρίτη 02 Ιουλίου 2013 και ώρα 12.00 το Διαβαλκανικό Κέντρο Περιβάλλοντος, που εδρεύει στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.
Σκοπός της επίσκεψης του Υπουργού είναι να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα του παραπάνω έργου, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ),  να διερευνήσει τις δυνατότητες περαιτέρω συνεργασίας του ΥΜΑΘ με το Διαβαλκανικό Κέντρο Περιβάλλοντος και τη χάραξη κοινών πολιτικών σε θέματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και αειφόρου ανάπτυξης, στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας και της Θράκης.
Η επίσκεψη του κ. Καράογλου στο Διαβαλκανικό Κέντρο Περιβάλλοντος, που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη 25 Ιουνίου 2013, είχε ματαιωθεί λόγω της πρώτης συνεδρίασης του νέου υπουργικού συμβουλίου.

Προηγούμενο άρθροΑΡΘΡΟ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤHN ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ KARFITSA “ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗΣ”
Επόμενο άρθροΣΤΟ ΥΜΑΘ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ