Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: “Η ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΖΩΗΣ”

1484396783
1484396783
Το περίπτερο του Γραφείου Συντονισμού Μεταμοσχεύσεων Βορείου Ελλάδος στην περιοχή της Καμαράς, το οποίο σε συνεργασία με την Κοινωνική Οργάνωση «Αγάπη» διοργάνωσε εκστρατεία ενημέρωσης  και ευαισθητοποίησης των πολιτών με θέμα τη δωρεά οργάνων σώματος, επισκέφθηκε την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012 ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, με αφορμή την Πανελλήνια ημέρα Δωρεάς Οργάνων.


Ο υπουργός ενημερώθηκε για την προσφορά αγάπης-ζωής μέσα από τη δωρεά οργάνων και έγινε δωρητής υπογράφοντας το σχετικό έντυπο.
Όπως δήλωσε ο κ. Καράογλου: «Η δωρεά οργάνων είναι πράξη αλληλεγγύης, αγάπης, προσφοράς και ανιδιοτέλειας. Είναι ένα δώρο. Ένα διαβατήριο ζωής, που δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως μια σπάνια, αλλά ως μια αυτονόητη πράξη ανθρωπιάς. Ως Πολιτεία οφείλουμε να απομακρύνουμε το πέπλο της άγνοιας και του φόβου γύρω από αυτό το ευαίσθητο θέμα και να το στηρίξουμε θετικά και έμπρακτα».

Προηγούμενο άρθροΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΥΜΑΘ κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΡΗΝΑΝΙΑΣ-ΒΕΣΤΦΑΛΙΑΣ
Επόμενο άρθροΚΛΕΙΣΤΗ ΣΤΙΣ 6-7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΙΜΗΛΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ 1912-1913