ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΜΑΘ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ κ. ΑΝΤΩΝΙΟ ΜΑΝΙΤΑΚΗ

1484396842
1484396842

Με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Αντώνιο Μανιτάκη, συναντήθηκε σήμερα (Δευτέρα 03-09-2012) στο Διοικητήριο, ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου και συζήτησε μαζί του θέματα που αφορούν στην καλύτερη λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης σε επίπεδο Βόρειας Ελλάδας.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Καράογλου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Τώρα που η χώρα μας έχει ανάγκη από άμεσες και όχι διστακτικές μεταρρυθμίσεις, ο κ. Μανιτάκης είναι επικεφαλής ενός Υπουργείου το οποίο καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να αποκτήσουμε ένα σύγχρονο και ευέλικτο κράτος. Διότι μικρότερο κράτος, σημαίνει αποτελεσματικότερο κράτος.

Η διοικητική μεταρρύθμιση αποτελεί, πλέον, ένα “ώριμο” αίτημα της κοινωνίας. Για αυτό κατέθεσα στον κ. Μανιτάκη σειρά προτάσεων, μια εκ των οποίων  αφορά στο συντονισμό για την καλύτερη δυνατή λειτουργία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης.

Ακόμη εγκαταστάθηκε επιτροπή αξιολόγησης για το ΥΜΑΘ, η οποία σε συνεργασία με ομάδα εργασίας του Υπουργείου θα μελετήσουν την ριζική αναδιάρθρωση των διοικητικών υπηρεσιών του ΥΜΑΘ. Η έκθεση της επιτροπής αξιολόγησης θα είναι έτοιμη το αργότερο τον Οκτώβριο και αρχές του χρόνου  θα έχει ολοκληρωθεί το νέο οργανόγραμμα του Υπουργείου».

Προηγούμενο άρθροΔΗΛΩΣΗ ΥΜΑΘ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΣΗΕΜ-Θ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΟΥΣΙΔΗ
Επόμενο άρθροΕΙΣΗΓΗΣΗ ΥΜΑΘ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 4η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ