Δήλωση της Θ. Τζάκρη για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

ypes press002
ypes press002
Με αφορμή τη σημερινή πρώτη ημέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων, η Υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κα Θεοδώρα Τζάκρη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που ξεκινούν σήμερα τις Πανελλαδικές Εξετάσεις και ευόδωση των προσπαθειών τους. Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί για τα παιδιά αυτά την κορύφωση μίας μακρόχρονης μαθησιακής διαδικασίας στις βαθμίδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και συνιστά το κατώφλι προς την ενηλικίωσή τους, με την εισαγωγή τους στην Ανώτατη Εκπαίδευση.

Άλλωστε όλοι όσοι περάσαμε από το στάδιο αυτό, γνωρίζουμε καλά τι σημαίνει  αγωνία, διάβασμα και υπερπροσπάθεια. Γνωρίζουμε ακόμη ότι μαζί με τα παιδιά αγωνιούν και οι γονείς, οι οποίοι είναι οι συμπαραστάτες τους και μοιράζονται μαζί τους όλη αυτή τη διαδικασία.

Εύχομαι λοιπόν στα παιδιά αυτά σήμερα να ξεκινήσουν τις Πανελλαδικές Εξετάσεις με αισιοδοξία και θάρρος, με σιγουριά για το ότι θα τα καταφέρουν να αντιμετωπίσουν τη σημαντική αυτή πρόκληση και να πιστέψουν στον εαυτό τους και στις δυνατότητές τους. Είναι η πρώτη μεγάλη μάχη τους στο στίβο της ζωής και είμαι σίγουρη ότι θα βγουν νικητές.

Καλή Επιτυχία».

Προηγούμενο άρθροΣύσκεψη για θέματα παλλινοστούντων ομογενών πραγματοποιήθηκε στην Γ. Γ. Μακεδονίας – Θράκης
Επόμενο άρθροΠροσκληση ενδιαφεροντος – Υποστηριξη και συντηρηση εφαρμογων ΟΠΣ