ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΥΜΑΘ Η ΚΑΤΑΡΤΙΣΤΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

1484397050
1484397050
Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης συμμετείχε σήμερα στη 32η συνεδρίαση του Δ.Σ. της «Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας Α.Ε.» εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το γεγονός, ότι η συνεργασία των τελευταίων μηνών απέδωσε καρπούς.

Ο κ. Υπουργός, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για την εποπτεία και προώθηση των διαδικασιών που αφορούν το εγχείρημα της Ζώνης Καινοτομίας Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε ότι έχει καταρτιστεί μνημόνιο που αφορά την εγκατάσταση της Ζώνης Καινοτομίας, σε συγκεκριμένη έκταση στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, δήλωσε:

«Η διαδικασία βρίσκεται πλέον, στο πλέον τελικό της στάδιο, έχοντας ολοκληρωθεί από την πλευρά του Δ.Σ. της “Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας Α.Ε.” και από το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης. Είμαστε ικανοποιημένοι, που η επιτάχυνση των ρυθμών των τελευταίων μηνών επέφερε ένα συγκεκριμένο και απτό αποτέλεσμα, με την κατάρτιση του μνημονίου για την χωροθέτηση της Ζώνης Καινοτομίας σε συγκεκριμένη έκταση, που ανήκει στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.»

Προηγούμενο άρθροΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ Α.E
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ