ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ

ypes press002
ypes press002
Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης θα παραστεί αύριο Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009 και ώρα 16.30μμ στο ξενοδοχείο Grand Palace στη λήξη του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου για την απασχόληση των ανθρώπων με αναπηρίες, με θέμα «Στο Δρόμο για την απασχόληση». Στον  κ. Υπουργό θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα.

Το Σάββατο 13 Ιουνίου και ώρα 19.00μ.μ ο κ. Υπουργός θα παρευρεθεί στη γιορτή μαζικού Αθλητισμού στα πλαίσια των αθλητικών εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν  στο Δημοτικό Γυμναστήριο(Περικλεούς 19) στην Άνω Ηλιούπολη.

Στις 21.00.μμ την ίδιας ημέρας , ο Υπουργός κ. Σταύρος Καλαφάτης θα παραστεί στις βραβεύσεις του 1ου αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Φουσκωτών Σκαφών Olympic Ribs 2009 που θα γίνουν στη Ναυτική Διοίκηση στο Καραμπουρνάκι.

Την Κυριακή 14 Ιουνίου 2009 και ώρα  11.45π.μ ο κ. Υπουργός θα μεταβεί στην Πλατεία Δημοκρατίας στα Διαβατά, όπου θα πραγματοποιηθεί τελετή αποκαλυπτήριων του Μνημείου για την Γενοκτονία των Ποντίων που φιλοτέχνησε ο γλυπτής Γιώργος Κικώτης.
Θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων.

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ κ. ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ ΣΑΚΕΛΑΡΗ
Επόμενο άρθροΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ Β.ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ