ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΗΜΕΡΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 21 ΜΑΪΟΥ 2009

ypes press002
ypes press002

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, συνοδευόμενος από τον Γ.Γ. του ΥΜΑΘ κ. Λουκά Ανανίκα, θα πραγματοποιήσει από αύριο Πέμπτη, τριήμερη επίσκεψη στους Νομούς Ροδόπης και Ξάνθης, με το πρόγραμμα να διαμορφώνεται ως εξής:

Πέμπτη 21 Μαΐου:

Στις 19¨00μμ ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, θα εγκαινιάσει την 18η Πανελλήνια Γενική Έκθεση «Θράκη 2009» στο Εκθεσιακό Κέντρο της ΒΙΠΕ Κομοτηνής.

Στις 21¨00μμ ο κ. Υπουργός θα προεδρεύσει σε συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Ροδόπης της Ν.Δ., στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Ροδόπης.

Παρασκευή 22 Μαΐου:

Στις 10¨30πμ ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης θα επισκεφθεί το Περιαστικό Δάσος της Ξάνθης, παρουσία του Αν. Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκου Κορτσάρη και συνοδεία του Δημάρχου Ξάνθης κ. Μιχάλη Στυλιανίδη, προκειμένου να εξεταστούν θέματα ανάδειξης, τουριστικής αξιοποίησης και πυροπροστασίας.

Στις 12¨15μμ ο κ. Υπουργός θα επισκεφθεί τον Πρότυπο Οικισμό Παλιννοστούντων Κομοτηνής,  όπου θα ξεναγηθεί συνοδεία του Δημάρχου Κομοτηνής κ. Δημήτρη Κοτσάκη  και θα αναφερθεί στη σημασία των δράσεων της Κυβέρνησης για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Στις 13¨30μμ ο κ. Υπουργός Μακεδονίας –Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης θα προεδρεύσει σε σύσκεψη που έχει συγκαλέσει με θέμα «Αυτοδιοίκηση – Επιχειρηματικότητα – Ανάπτυξη», στην αίθουσα «Ερατώ» του ξενοδοχείου «ΑΡΚΑΔΙΑ» και στην οποία έχουν κληθεί να παραστούν ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, οι επικεφαλής της Αυτοδιοίκησης Β´ Βαθμού, Δήμαρχοι των Πρωτευουσών των Νομών ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ανατ.Μακεδονίας-Θράκης και οι επικεφαλής των Επιμελητηρίων της περιφέρειας.

Στις 20¨00μμ ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης θα κηρύξει την έναρξη του 17ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής στο ΤΕΦΑΑ της Κομοτηνής.

Σάββατο 23 Μαΐου:

Στις 09¨00πμ ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, θα μεταβεί στην Κορυφή Κωνσταντίνου στα Σύνορα Ελλάδας-Βουλγαρίας, όπου θα παραστεί στη Διασυνοριακή Πολιτιστική Συνάντηση που διοργανώνει ο Δήμος του Ζλάτογκραντ της Βουλγαρίας, με επίκεντρο το Παρεκκλήσι των Ισαποστόλων Κωνσταντίνου Και Ελένης στο πλαίσιο της προαγωγής της διασυνοριακής συνεργασίας με το Νομό Ξάνθης της Ελλάδας. Στην εκδήλωση θα παραστούν ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας κ. Σεργκέι Στανίσεφ και ο Πρόεδρος του Κόμματος GERB κ. Τσβέταν Τσβετάνοφ και εκπρόσωποι των Εκκλησιαστικών Αρχών.

Προηγούμενο άρθροΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ YΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΥΜΑΘ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΝΕΟΝΙΛΛΗ”
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΕΚ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ “ΙΘΑΚΗ” ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ