Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ

1484397474
1484397474

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης επισκέφθηκε σήμερα το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης επικεφαλής κλιμακίου στελεχών της Διοικούσας Επιτροπής Νομού Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας.

 Τον κ. Υπουργό υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ενώ αμέσως μετά ο κ. Καλαφάτης, περιηγήθηκε και επισκέφθηκε το σύνολο των εργαζομένων και των υπηρεσιών που στεγάζονται στο κτίριο του Δημαρχείου.

 Σχετικά με την επίσκεψη ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, δήλωσε:

 «Είχα τη χαρά να επισκεφθώ τον φίλο και δήμαρχο Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, δίπλα στον οποίο είχα την τύχη να ξεκινήσω τα πρώτα μου βήματα. Βρέθηκα σε έναν γνώριμο χώρο, στον οποίο την εξαιρετική δουλειά που γίνεται ξέρω από πρώτο χέρι, θα έλεγα, καθώς και την προσπάθεια που καταβάλλεται εδώ και πολλά χρόνια σε όλους τους τομείς, για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής των συμπολιτών μας στη Θεσσαλονίκη. Ως Υπουργός Μακεδονίας –Θράκης δήλωσα ακόμα μια φορά τη σταθερή βούληση να είμαι κοντά στις προσπάθειες του Δήμου Θεσσαλονίκης. Επικεντρώσαμε το ενδιαφέρον και τη σημερινή συζήτησή μας κυρίως στα θέματα ποιότητας ζωής, από τη στιγμή μάλιστα, που το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης στο πλάνο δράσης που έχει εκπονήσει και ήδη υλοποιεί, έχει θέσει σε υψηλή προτεραιότητα τα ζητήματα ποιότητας ζωής, παράλληλα βεβαίως με τα θέματα της ανάπτυξης και της κοινωνικής αρωγής, που είναι οι άλλοι δύο άξονες στους οποίους κινείται το Υπουργείο. Όσον αφορά τα ζητήματα ποιότητας ζωής που σχετίζονται κυρίως με τον αθλητισμό, το περιβάλλον, τον πολιτισμό, υπάρχουν σημεία κοινής δράσης, υπάρχουν πρωτοβουλίες του Δήμου Θεσσαλονίκης που μπορούν να “παντρευτούν” με το σχέδιο του Υπουργείου, ώστε να μπορέσουμε να επιτύχουμε αυτό που θεωρώ ότι είναι κοινός στόχος των φορέων της Θεσσαλονίκης, του Δήμου, της Νομαρχίας, του Υπουργείου, να συνενώσουμε τις δυνάμεις μας, να προσθέσουμε κάτι παραπάνω στην παραγωγικότητά μας και να πολλαπλασιάσουμε την αποτελεσματικότητά μας, προς όφελος των πολιτών. Συμφωνήσαμε, πως αυτή η στενή συνεργασία, θα έχει και συνέχεια, πάντα προς όφελος των Θεσσαλονικέων.»

 Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, δήλωσε:

 «Με χαρά υποδέχτηκα για άλλη μια φορά το δραστήριο Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης, το Σταύρο Καλαφάτη, εδώ σε έναν χώρο που βεβαίως γνωρίζει πάρα πολύ καλά, αφού όπως ξέρετε ξεκίνησε την πολιτική του σταδιοδρομία από την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Σήμερα συνεργαζόμαστε επίσης πάρα πολύ καλά. Με τα νέα του καθήκοντα ως Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης στηρίζει όλους τους φορείς, στηρίζει το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και βεβαίως στηρίζει και το Δήμο Θεσσαλονίκης. Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για Ποιότητα Ζωής που όπως ξέρετε είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο, που ξεκινά από την καθαριότητα, το πράσινο, τον αέρα που αναπνέουμε, συνεχίζει στην κοινωνική πολιτική, καταλήγει στον πολιτισμό. Βιβλιοθήκες, πινακοθήκες, κολυμβητήρια, αθλητισμός, όλα αυτά συμβάλουν στον να δώσουμε καλύτερη ποιότητα ζωής στους συμπολίτες μας. Αντιλαμβάνεστε ότι αυτός είναι ο στόχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Μέχρι σήμερα έχει στηρίξει την μεγάλη μας προσπάθεια ο κ. Υπουργός. Συνεργαζόμαστε σε πάρα πολλά θέματα και θα συνεχίσουμε και στο μέλλον αυτή την πολύ καλή συνεργασία.»

Προηγούμενο άρθροΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΝΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΗΣ Τ.Ο. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PORTO PALACE