O YΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΚΕΝΤΡΑ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

1484397664
1484397664

Ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης Σταύρος Καλαφάτης επισκέφτηκε σήμερα το Β´ΚΑΠΗ Μενεμένης και το Α´ΚΑΠΗ Σταυρούπολης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ηλικιωμένους και να ανταλλάξει ευχές για το Πάσχα.

Ο κ. Καλαφάτης συζήτησε με τα μέλη των ΚΑΠΗ σειρά θεμάτων που απασχολούν την Τρίτη Ηλικία, αλλά και θέματα της επικαιρότητας που απασχολούν όλους τους πολίτες, όπως η οικονομική κρίση και η δημόσια ασφάλεια.

Στο τέλος των επισκέψεων ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης αφού ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές και καλό Πάσχα, δήλωσε:

«Πραγματοποιούμε στη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας μια σειρά επισκέψεων σε Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων της Δυτικής Θεσσαλονίκης με συμβολικό χαρακτήρα , αλλά και ουσιαστικό περιεχόμενο. Συμβολικό χαρακτήρα, επειδή οφείλουμε με τη στάση μας να δείχνουμε στους βετεράνους της ζωής, ότι δεν τους θεωρούμε απόμαχους, ότι τους σεβόμαστε και τους θυμόμαστε καθημερινά και ιδιαίτερα αυτές τις μέρες της κατάνυξης και της αγάπης. Ουσιαστικό περιεχόμενο , διότι στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Αρωγής του Υπουργείου Μακεδονίας –Θράκης , θα υπάρξει πρωτοβουλία ενίσχυσης δομών στήριξης της τρίτης ηλικίας, όπως είναι τα ΚΑΠΗ. Και γι´ αυτό επικοινωνούμε με τους ίδιους τους αποδέκτες των πρωτοβουλιών του Υπουργείου, για να ακούσουμε τις προτάσεις τους και τις ανάγκες τους».

Την Μ. Τρίτη 14 Απριλίου στις 10.00 το πρωί ο κ. Καλαφάτης θα επισκεφτεί τους ηλικιωμένους στο Β’ ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων, ενώ στις 11.00 θα επισκεφτεί το Α’ ΚΑΠΗ Μενεμένης. Στις 11. 30 ο κ. Υπουργός θα επισκεφτεί το Α´ ΚΑΠΗ Εύοσμου. Στις 18.30 ο κ. Καλαφάτης θα επισκεφτεί το κεντρικό ΚΑΠΗ Πολίχνης.
Την Μ. Τετάρτη 15 Απριλιου θα επισκεφτεί στις 19.00 το Α’ ΚΑΠΗ Νεάπολης ενώ στις 20.00 θα επισκεφτεί το Β´ΚΑΠΗ επίσης στη Νεάπολη
Την Μ. Πέμπτη 16 Απριλιου ο κ. Καλαφάτης θα επισκεφτεί στις 10.30 το Α´ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων. Στις  12.00 θα επισκεφτεί το Β´ΚΑΠΗ Εύοσμου, ενώ στις  18.00  θα επισκεφτεί το Β´ΚΑΠΗ Σταυρούπολης.

Προηγούμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ
Επόμενο άρθροΤOΝ YΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ κ.DANIEL V. SPECKHARD