ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΣΤΟ ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙ ΣΕΡΡΩΝ

ypes press002
ypes press002
Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας επισκέφθηκε σήμερα την Κοινότητα Αχλαδοχωρίου του Νομού Σερρών στο πλαίσιο των τακτικών επισκέψεων σε ακριτικούς ή μειονεκτικούς οικισμούς της Μακεδονίας και της Θράκης.

 Ο κ. Υπουργός, συνοδευόμενος από τον Γ.Γ. του ΥΜΑΘ κ. Λουκά Ανανίκα, συναντήθηκε με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ. Μακάριο, το Δήμαρχο Σιδηροκάστρου κ. Αθανάσιο Σπάση, και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αχλαδοχωρίου κ. Αναστάσιο Ορφανόπουλο, ο οποίος τον υποδέχτηκε μαζί με το σύνολο των κατοίκων.

 Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, αφού συνομίλησε με το κ. Δήμαρχο, τον κ. Πρόεδρο της Κοινότητας και τους κατοίκους, ανακοίνωσε πως το ΥΜΑΘ θα χρηματοδοτήσει τη δημιουργία αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, το έργο συντήρησης και αναπαλαίωσης του Ι.Ναού Ταξιαρχών, που χρονολογείται στο 17ο αιώνα, καθώς και την βελτίωση της γέφυρας, στον οδικό άξονα Σιδηροκάστρου-Αχλαδοχωρίου, που εξυπηρετεί την καθημερινή κίνηση των κατοίκων της περιοχής.

 Αμέσως μετά ο κ. Υπουργός δήλωσε:

 «Με την επίσκεψη αυτή, δείχνουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης για την ακριτική Ελλάδα. Το ΥΜΑΘ προσπαθεί να είναι παρόν παντού στη Βόρεια Ελλάδα και δίνει λύσεις στην πράξη, σε προβλήματα των πολιτών. Ταυτόχρονα όμως κι εμείς, παίρνουμε δύναμη από τέτοιες επισκέψεις που μας βοηθούν να γινόμαστε ακόμα πιο χρήσιμοι και άμεσοι, απέναντι στους πολίτες.»

Προηγούμενο άρθροO ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ ΘΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Επόμενο άρθροΠΡΟΣΚΛΗΣH ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΚΟΛΠΟ