ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΩΝ ΤΑΞΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ypes press002
ypes press002

     Σε ειδική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί, αύριο Τετάρτη 20 Αυγούστου στις 10.00 π.μ. στον αύλειο χώρο του ΥΜΑΘ, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, παρουσία του Προέδρου του Σωματείου Ιδιοκτητών Επιβατηγών Αυτοκινήτων ΤΑΞΙ Θεσσαλονίκης «Ο Ερμής» κ. Κωνσταντίνου Γιαννακάκη, θα επικολλήσει το πρώτο από χιλιάδες αυτοκόλλητα σήματα με μήνυμα υπέρ της δασοπροστασίας στη Βόρεια Ελλάδα, που θα φέρουν πλέον τα οχήματα του σωματείου, καθώς και των συνεργαζόμενων με αυτό σωματείων ταξί της Μακεδονίας και της Θράκης.
        Η επικόλληση του σήματος με το κοινωνικό μήνυμα «ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΔΑΣΗ ΜΑΣ», που θα τοποθετηθεί σε χιλιάδες οχήματα του συνόλου των σωματείων ταξί της Βόρειας Ελλάδας, εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και της οργανωμένης ένταξης των ιδιοκτητών και των οδηγών ταξί, στον αγώνα προστασίας και προειδοποίησης  για τις πυρκαγιές. 

Προηγούμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΑΘ
Επόμενο άρθροΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ 73ης ΔΕΘ