Ο Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΛΟΥΚΑΣ ΑΝΑΝΙΚΑΣ ΜΕΤΕΒΗ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

ypes press002
ypes press002
           ´Αμεση ήταν η κινητοποίηση του ΥΜΑΘ, μετά το δυστύχημα με τη συντριβή του στρατιωτικού ελικοπτέρου στο Βασιλούδι Θεσσαλονίκης.

            Με εντολή του Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτη Τζίμα που βρισκόταν στην Αθήνα λόγω προγραμματισμένης ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή, έσπευσε στον τόπο του δυστυχήματος ο Γενικός Γραμματέας του ΥΜΑΘ καθηγητής κ. Λουκάς Ανανίκας, προκειμένου να ενημερωθεί για τις συνθήκες του δυστυχήματος και να παράσχει οποιαδήποτε συνδρομή ήταν αναγκαία για τον καλύτερο συντονισμό δράσης των αρμοδίων αρχών.

            Ο κ. Ανανίκας, είχε συνεργασία με τους επικεφαλής του Στρατού και της Αστυνομίας στον τόπο του δυστυχήματος και στη συνέχεια ενημέρωσε τον Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτη Τζίμα, για την πορεία των ερευνών που συνεχίζονται, προκειμένου να εντοπιστούν τα αίτια της τραγωδίας.

Προηγούμενο άρθροΈκθεση Σύγχρονης Τέχνης στον εκθεσιακό χώρο “Ελευθερία” του Δήμου Δράμας από το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΚΟΛΠΟ