ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ

ypes press002
ypes press002

       Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας  επισκέφθηκε σήμερα το νομό Ημαθίας, όπου είχε συνεργασία με τους εκπροσώπους των αρχών και των τοπικών φορέων, για θέματα του νομού.
       Ο κ. Τζίμας, επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας και συναντήθηκε το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα και στη συνέχεια επισκέφθηκε το Δημαρχείο Βέροιας όπου συναντήθηκε με τη Δήμαρχο κ. Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου.
       Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας ολοκληρώνοντας τον κύκλο των επαφών του, συμμετείχε στη Νομαρχία Ημαθίας σε ευρεία σύσκεψη παρουσία του Νομάρχη κ. Κωνσταντίνου Καραπαναγιωτίδη, των δημάρχων και εκπροσώπων των φορέων του νομού.
       Αμέσως μετά τη σύσκεψη, ο κ. Υπουργός υπογράμμισε ότι ανοίγονται νέοι ορίζοντες ανάπτυξης για το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης στο πλαίσιο της 4ης προγραμματικής περιόδου και πρόσθεσε:
«Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός δείχνουν εμπράκτως το ενδιαφέρον τους για τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και ειδικότερα για το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης του οποίου ο προϋπολογισμός είναι φέτος αυξημένος κατά 50% σε σχέση με πέρσι. Μετά τη συνεργασία που είχαμε με τους φορείς της Ημαθίας, περιμένω πλέον μια ολοκληρωμένη πρόταση από το νομό, προς αξιοποίηση μέσω του Προγράμματος Παραμεθορίων Περιοχών, αλλά και για τη στήριξη του πολιτισμού στην περιοχή. Οφείλω δε, να εκφράσω την ικανοποίησή μου, για τη δραστηριότητα και το βαθμό ετοιμότητας που εμφανίζουν οι φορείς των νομών που επισκέπτομαι, για άντληση πόρων του 4ου Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης.»
        

Προηγούμενο άρθροΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ
Επόμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ