ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

1484398524
1484398524

        Στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, στο πλαίσιο του εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου και της Απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε σήμερα, εορταστική εκδήλωση, παρουσία του Υπουργού κ. Μαργαρίτη Τζίμα, του Γενικού Γραμματέα καθηγητή Λουκά Ανανίκα, του Ειδικού Γραμματέα κ. Φίλιππα Ζαφειρίου, των διευθυντών και υπαλλήλων του Υπουργείου.

       Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, σε σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε το μήνυμα της ενότητας και της πίστης που εκπέμπεται από επετείους μνήμης και εθνικής έπαρσης σαν αυτές που εορτάζουμε τούτες τις μέρες.  

       Τον πανηγυρικό της ημέρας, με θέμα «Το Εθνικό Σύμβολο και η ενοποιός σημασία του», εκφώνησε η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού &  Κοινωνικής Προστασίας του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης κ. Αθηνά Χατζηνικολάου.

       Η ομιλήτρια, αναφερόμενη στο νόημα και τη σημασία του Εθνικού μας Συμβόλου τόνισε: «Η θέα της σημαίας μας, δεν προκαλεί μόνο ρίγη συγκινήσεως αλλά και μας εμπνέει να φυλάμε τις Θερμοπύλες και να τιμούμε όπως ταιριάζει, όλους εκείνους που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για την ελληνική σημαία και τη λευτεριά της ακριβής μας πατρίδας ».

Προηγούμενο άρθροΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ Η ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ 2008 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΟΣ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΓΙΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ