ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ

ypes press002
ypes press002

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

                «Όλοι οι Έλληνες, η Πατρίδα μας, περνάνε τραγικές στιγμές . Είναι στιγμές που πρέπει οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να σταθούμε ενωμένοι μπροστά σε αυτήν την μεγάλη καταστροφή. Σε αυτήν την καταστροφή  δεν μπορούμε και δεν πρέπει να μείνουμε απαθείς. Γιαυτό το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης αποφάσισε στην περίοδο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης να ματαιώσει την δημιουργία περιπτέρου του Υπουργείου , ώστε τα χρήματα όσα κι αν είναι, να δοθούν συμβολικά  για την ανακούφιση των πληγέντων συνανθρώπων μας στον Ειδικό Λογαριασμό που αναφέρθηκε από τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας. Είναι βέβαιο , ότι η πατρίδα μας αυτήν την στιγμή δέχεται μια ασύμμετρη απειλή. Το σίγουρο είναι ότι όλοι αυτοί ,θα βρουν απέναντι τους ενωμένους όλους του Έλληνες».

                Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τι εννοεί η Κυβέρνηση με την χρήση του όρου «ασύμμετρη απειλή», ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής απάντησε:

                «Νομίζω ότι εξίσου καλά με μένα, όλοι σας και Ελληνικά ξέρετε και ετυμολογία των λέξεων».

Προηγούμενο άρθροΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΥΜΑ-Θ ΣΤΗΝ 72Η ΔΕΘ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
Επόμενο άρθροΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΔΕΘ