ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΙΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΑΕ, ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ

1484398682
1484398682
Ο Υπουργός Μακεδονίας- Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής, δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του τον επίτιμο πρόεδρο του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού κ. Ανδρέα Άθενς.

Απευθυνόμενος στον κ. Άθενς, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης υπογράμμισε:

«Η συνάντησή μας αυτή, αποτελεί μια ελάχιστη ένδειξη τιμής και αναγνώρισης όσων προσφέρατε όλα αυτά τα χρόνια στον Ελληνισμό της Διασποράς και στην ενίσχυση των δεσμών των Ομογενών μας με την πατρίδα, αλλά και για όσα είμαι βέβαιος ότι θα προσφέρετε στα επόμενα χρόνια. Σας ευχαριστούμε για όλα.»

Ο κ. Άθενς ευχαρίστησε τον κ. Καλαντζή και σε δηλώσεις του, μεταξύ άλλων σημείωσε:

«Ο κ. Καλαντζής είναι γνώστης των θεμάτων του Απόδημου Ελληνισμού. Γνωριζόμαστε εδώ και 20 χρόνια και συζητάμε συχνά. Μιλήσαμε μεταξύ άλλων, για την ιδέα και δυνατότητα δημιουργίας ενός Think Tank, με προσωπικότητες από την Ομογένεια, που θα μπορεί να προβάλει τις δικές μας θέσεις και όσα μπορούμε να κάνουμε εμείς, στα θέματα στα οποία μπορεί η Ομογένεια να συνεισφέρει.»

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής, συναντήθηκε σήμερα στο ΥΜΑΘ και με τον Υπουργό Δικαιοσύνης της Κύπρου κ. Σοφοκλή Σοφοκλέους με τον οποίο συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής δέχθηκε επίσης την εθιμοτυπική επίσκεψη του Γενικού Προξένου της Ουγγαρίας στη Θεσσαλονίκη κ. Josses Dott.

Τέλος, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης δέχθηκε στο ΥΜΑΘ το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Καβάλας κ. Κώστα Σιμιτσή με αντικείμενο συζήτησης τις δυνατότητες καλύτερης και διαρκούς συνεργασίας, για το καλό της Καβάλας.

Στις 18¨30 το απόγευμα ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής, θα συναντηθεί στο ΥΜΑΘ με το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Φιλίππων του νομού Καβάλας κ. Λάζαρο Τσαταλμπασίδη, με αντικείμενο συζήτησης τις δυνατότητες συνεργασίας για θέματα του Δήμου Φιλίππων.

 

ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
Προηγούμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ 9/12/2005
Επόμενο άρθροΝΕΟΙ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ “ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ” ΣΤΟΛΙΣΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΥΜΑ – Θ