ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ypes press002
ypes press002
Κληθείς να σχολιάσει τα αποτελέσματα των Νομαρχιακών και Δημοτικών εκλογών, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής, δήλωσε τα εξής:

«Σ` αυτές τις εκλογές η Νέα Δημοκρατία έχει ήδη κερδίσει στον πρώτο γύρο των εκλογών 28 Νομαρχίες, πολύ κοντά στο στόχο των 31 Νομαρχιών που είχε κερδίσει στις προηγούμενες εκλογές. Υπολείπονται να κριθούν άλλες επτά νομαρχίες στον β´ γύρο των εκλογών και πιστεύω ότι θα υπερβούμε το στόχο των 31 Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων.

Ήταν μια νίκη καθαρή της Ν.Δ. που έχει σταθερά τον προβάδισμα και τον έλεγχο των παραμέτρων που διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό. Πιστεύω ότι θα είναι τέτοιος  ο δρόμος που θα ακολουθήσουμε με συνέπεια μέχρι τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, πιστοί  στη σταθερή αρχή μας ότι θα συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις που αποδέχεται και θέλει ο λαός, ώστε όποτε κι αν αυτές γίνουν, όπως έδειξε και η πανελλήνια δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Researche με δείγμα 30.000 ερωτηθέντων, η Νέα Δημοκρατία θα τις κερδίσει και ο Κώστας Καραμανλής θα είναι πρωθυπουργός της Ελλάδας για μια ακόμη τετραετία.

Θέλω με την ευκαιρία αυτή, να συγχαρώ όλους τους υποψηφίους, για το υψηλό επίπεδο που διατήρησαν καθ` όλη την προεκλογική περίοδο και  στα επινίκια οι κερδισμένοι. Δείχνει αυτό την πρόοδο της χώρας μας και είναι προς το συμφέρον της Δημοκρατίας, προς το συμφέρον όλων μας.

Συγχαίρω επίσης όλους τους νομάρχες, δημάρχους, νομαρχιακούς και δημοτικούς συμβούλους, που εκλέγονται, ιδιαίτερα στη Μακεδονία και τη Θράκη, για την επιτυχία τους. Τους εύχομαι καλή δουλειά και καλό έργο και να έχουμε μια καλή συνεργασία.

Θέλω να συγχαρώ ιδιαίτερα και τον Κώστα τον Τάτση, για τη θριαμβευτική του νίκη στην Υπερνομαρχία Δράμας – Καβάλας – Ξάνθης. Ήταν μια συντριπτική νίκη και ταυτόχρονα μια προσωπική ήττα του κ. Γιώργου Παπανδρέου.»-

 

Προηγούμενο άρθροΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΥΜΑ-Θ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EXTRAMET ΙΝΤΕRREG III MEDOCC
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ