Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ. NEVEN MADEY

ypes press002
ypes press002

Ο Υπουργός Μακεδονίας- Θράκης, κ. Γιώργος Καλαντζής, το πρωί της Τετάρτης 5 Ιουλίου 2006, δέχτηκε τον Πρέσβη της Κροατίας στην Ελλάδα, κ. Neven Madey, με τον οποίο αντάλλαξε απόψεις για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, με έμφαση στο πεδίο των διμερών επιχειρηματικών και οικονομικών σχέσεων.

Ο Πρέσβης της Κροατίας που επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη με αφορμή τα εγκαίνια του Προξενείου της Κροατίας στην πόλη μας, αναφέρθηκε στο ιδιαίτερο ενδιαφέρον της χώρας του για τα Περιφερειακά Θέματα. Παράλληλα, ευχαρίστησε την Ελληνική Κυβέρνηση για την υποστήριξή της όσον αφορά στην ένταξη της χώρας του στην Ε.Ε.

Ο κ. Καλαντζής, υπογράμμισε το ενδιαφέρον της Ελληνικής Κυβέρνησης για τη σύσφιξη των διμερών σχέσεων και την προώθηση της συνεργασίας των χωρών της ευρύτερης περιοχής της ΝΑ Ευρώπης για την προαγωγή της σταθερότητας και της ανάπτυξης, με σκοπό την ένταξη τους στην Ε.Ε.

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ Η/Υ ΣΕ ΠΡΩΤΕΥΣΑΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ