ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

ypes press002
ypes press002

(HELEXPO AE, ΔΕΘ ΑΕ, ΕΥΑΘ ΑΕ, ΕΥΑΘ ΠΑΓΙΩΝ)

Στο πλαίσιο των συναντήσεων εργασίας με τις διοικήσεις των εποπτευόμενων φορέων του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, ο υπουργός κ. Γιώργος Καλαντζής είχε το απόγευμα της Τετάρτης 1/3/06, δύο διαδοχικές συσκέψεις με τις διοικήσεις της ΕΥΑΘ Α.Ε. και της ΕΥΑΘ Παγίων.

Συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ ΑΕ  κ. Σταύρος Χατζηπέτρου, ο διευθύνων σύμβουλος κ. Γιώργος Σκόδρας και ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ Παγίων κ. Κώστας Δεμίρης.

Αντικείμενο των συσκέψεων ήταν ζητήματα εύρυθμης λειτουργίας των δύο εταιριών, αλλά και οι προοπτικές ανάπτυξής τους.

Χθες το απόγευμα 28/2/06, ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, είχε  διαδοχικές συναντήσεις εργασίας με τις διοικήσεις της ΔΕΘ Α.Ε. και της HELEXPO A.E.

Συμμετείχαν ο πρόεδρος της HELEXPO ΑΕ κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος κ. Θέμης Καρτσιώτης, ο πρόεδρος της ΔΕΘ ΑΕ κ. Δημήτρης Μπακατσέλος και ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Νίκος Κασσιμάτης.

Ο κ. Καλαντζής ενημερώθηκε διεξοδικά για τη λειτουργία και το έργο που επιτελέστηκε μέχρι στιγμής, με στόχο την ανάπτυξη των δύο εταιριών.

Παράλληλα, οι διοικήσεις παρουσίασαν στον κ. Καλαντζή τα αναπτυξιακά σχέδια δράσης τους για το μέλλον, που βασίζονται στα σύγχρονα δεδομένα κατάρτισης μιας δυναμικής εκθεσιακής πολιτικής.

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Κ. ΑΝΔΡΕΑ ΛΕΟΥΔΗ
Επόμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΣΤΗ ΘΑΣΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ