ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

ypes press002
ypes press002
Η 25η Μαρτίου είναι η πιο μεγάλη γιορτή για την Πατρίδα μας, για τον Οικουμενικό Ελληνισμό, για την Ορθοδοξία. Είναι ευκαιρία να αντλήσουμε χρήσιμα διδάγματα για την μελλοντική μας πορεία.

Το μήνυμα της Εθνικής Αναγέννησης, που ξεκίνησε με την ηρωική Επανάσταση του ´21, παραμένει επίκαιρο όσο ποτέ. Στη σημερινή εποχή των μεγάλων ανακατατάξεων που επιφέρει η παγκοσμιοποίηση σε όλους τους τομείς της ζωής μας, οι πανανθρώπινες αξίες του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, αποτελούν την πιο ιερή παρακαταθήκη του Γένους μας.

Η Εθνέγερση της 25ης Μαρτίου, είναι το λαμπρό παράδειγμα της ενότητας και της ομοψυχίας των ελλήνων. Είναι το λαμπρό παράδειγμα των αγώνων του Έθνους μας για την ελευθερία, τη δημοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη, την αλληλοκατανόηση, το σεβασμό των ανθρώπινων δικαιωμάτων, την παιδεία και τον πολιτισμό.

Όλοι μαζί οι Έλληνες μπορούμε να αγωνιστούμε για αυτά τα ιδανικά προχωρώντας μαζί ενωμένοι με ένα συλλογικό στόχο: την ανάπτυξη, την ευημερία και την ενδυνάμωση της Πατρίδας μας.  Για τον Ελληνισμό του 21ου αιώνα. Για μία κοινωνία αλληλεγγύης, δικαιοσύνης και ανθρωπιάς. Για μία Ελλάδα με δυνατή φωνή και παρουσία διεθνώς. Σ’ αυτή την πορεία, σ’ αυτό το δρόμο δεν περισσεύει κανείς.

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ
Επόμενο άρθροΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ ΣΤΟ ΥΜΑ-Θ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ