ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ 01- 02 / 02 / 06

ypes press002
ypes press002

ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2006

ΩΡΑ 19:00

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα παραστεί στην τελετή εγκαινίων της 21ης Διεθνούς Εκθέσεως Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων AGROTICA 2006.
Την Έκθεση θα εγκαινιάσει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ευάγγελος Μπασιάκος.

• ΤΟΠΟΣ: Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, HELEXPO.

_______________

ΩΡΑ 21:00

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης, στο πλαίσιο του διήμερου σεμιναρίου, με θέμα: «Η καταπολέμηση του διασυνοριακού οργανωμένου εγκλήματος», θα απευθύνει χαιρετισμό στο δείπνο που θα παραθέσει στους διοργανωτές και τους συνέδρους.
 
Το σεμινάριο διοργανώνουν η Εναλλακτική Έδρα Θεσσαλονίκης του Συμφώνου Σταθερότητας για τη Ν.Α. Ευρώπη και η Πρωτοβουλία για την Καταπολέμηση του Οργανωμένου Εγκλήματος του Συμφώνου. Υποστηρίζεται από το Γενικό Προξενείο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη και το Κέντρο Διεθνούς & Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου. Τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων: Μακεδονίας – Θράκης, Δικαιοσύνης, Δημόσιας Τάξης και Εξωτερικών. 

• ΤΟΠΟΣ: Κυβερνείο, Θεσσαλονίκη.

ΠΕΜΠΤΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2006

ΩΡΑ 20:30

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών του 4ου Πανελλήνιου Συμποσίου  Αρτηριακής Υπέρτασης, που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη η Ελληνική Αντιυπερτασική Εταιρεία.
 
• ΤΟΠΟΣ: Ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς», αίθουσα «Αριστοτέλης 1», Θεσσαλονίκη.

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΑΘΛΗΤΕΣ – ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
Επόμενο άρθροΟ Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΜΑ-Θ ΣΕ ΒΙΕΝΝΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΑ