ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ 21-10-2005

ypes press002
ypes press002

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2005

ΩΡΑ 17:00

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης, θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών του «1ου Πανευρωπαϊκού Forum TAXI», που διοργανώνει η πανελλήνια ομοσπονδία ταξί, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς.

Στο συνέδριο συμμετέχουν εκπρόσωποι από τις χώρες: Αγγλία, Γαλλία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Ελβετία, Σουηδία, Ολλανδία, Κύπρος, Τουρκία και ΗΠΑ.

· Τόπος: Ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, Θεσσαλονίκη.

ΩΡΑ 21:00

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης, θα παραστεί στην τελετή έναρξης του φαρμακευτικού συνεδρίου «5ο Pharma Point», που θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό χώρο του Pharma Point, στο περίπτερο 2 της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.
Η διοργάνωση, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων και του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, περιλαμβάνει φαρμακευτικό συνέδριο και διεθνή φαρμακευτική έκθεση.

· Τόπος: Περίπτερο 2, Δ.Ε.Θ.

Προηγούμενο άρθροΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΥΑΘ ΠΑΓΙΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: “ΣΟΦΙΑ ΒΕΜΠΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ”