ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ –ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑΣ ΤΟΥ ΟΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΔΕΝΔΡΟΥ

ypes press002
ypes press002

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης μόλις πληροφορήθηκε για τον εκτροχιασμό της επιβατικής αμαξοστοιχία (ιντερσίτι) του ΟΣΕ, στην περιοχή του Άδενδρου, μετέβη στον τόπο του ατυχήματος, όπου ενημερώθηκε από το δήμαρχο κ. Παναγιώτη Τσιτουρίδη και τις αρμόδιες αρχές, για την επιχείρηση απεγκλωβισμού των επιβατών και μεταφοράς των τραυματιών στα νοσοκομεία. Αμέσως μετά, ο κ. Τσιαρτσιώνης δήλωσε στους δημοσιογράφους τα εξής:

«Το παρήγορο από αυτό το ατύχημα είναι ότι δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές. Οι τραυματίες  διακομίστηκαν άμεσα στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ δεν κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία τους. Ωστόσο, η σκέψη όλων μας είναι στο μόλις οκτώ μηνών αγοράκι, το οποίο έχει τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και νοσηλεύεται. Ευχόμαστε και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Η κινητοποίηση της κρατικής μηχανής ήταν άμεση. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ έσπευσαν έγκαιρα στον τόπο του ατυχήματος και η επιχείρηση απεγκλωβισμού των επιβατών και μεταφοράς τους στα νοσοκομεία ήταν άρτια και επιτυχής, σε όλα τα στάδια. Το λόγο έχει τώρα η προανακριτική επιτροπή, η οποία είναι και η μόνη αρμόδια, για να ρίξει φως στα αίτια που προκάλεσαν το ατύχημα».

Προηγούμενο άρθροΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΥΑΘ ΠΑΓΙΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: “ΣΟΦΙΑ ΒΕΜΠΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ”