ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ypes press002
ypes press002

Με την ευκαιρία της γενικής συνέλευσης τους στη Θεσσαλονίκη

Το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, το μεσημέρι της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου 2004, παραθέτει γεύμα προς τιμήν των μελών της Ένωσης των Βαλκανικών Πρακτορείων Ειδήσεων (ABNA), σε γνωστό εστιατόριο της Κοζάνης.

Τα μέλη της Ένωσης, που είναι γενικοί διευθυντές των εθνικών πρακτορείων ειδήσεων όλων των βαλκανικών χωρών, συνόδευσαν, εκπροσωπώντας τον υπουργό Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκο Τσιαρτσιώνη, ο διευθυντής του γραφείου του ΥΜΑ-Θ κ. Δημήτρης Μαρμαράς και ο διευθυντής του πολιτικού του γραφείου κ. Δημήτρης Ίτσκος.
 
Το κλιμάκιο των βαλκάνιων διευθυντών βρίσκονται στη χώρα μας, με αφορμή τη γενική συνέλευση της Ένωσής τους, η οποία θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου 2004, στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο «Grand Hotel Palace».

Αμέσως μετά τη συνέλευση και λίγο πριν το γεύμα, οι κύριοι  Μαρμαράς και Ίτσκος, θα ξεναγήσουν τους καλεσμένους τους στους νομούς της Δυτικής Μακεδονίας, όπου θα περιηγηθούν και θα γνωρίσουν -εκτός από τις τοπικές γεύσεις- και τις ομορφιές της περιοχής.

Η επιστροφή τους στη Θεσσαλονίκη έχει οριστεί για το απόγευμα του Σαββάτου 4 Δεκεμβρίου 2004.
 

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΜΑ-Θ κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΘΑ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟΥ 14ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΤΩΝ 32ων ΔΙΕΘΝΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ
Επόμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΜΑ-Θ κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ 6 & 7/12/2004