ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΜΑ-Θ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ypes press002
ypes press002

Εισηγείται την έγκριση έκτακτης πίστωσης

Την ανάγκη έγκρισης έκτακτων πιστώσεων για τη σχολική στέγη στο νομό Θεσσαλονίκης επισημαίνει με επιστολή του ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης προς τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργο Αλογοσκούφη.

Ο ΥΜΑ-Θ τονίζει ότι η έλλειψη σχετικών κονδυλίων μέχρι την άνοιξη του 2005 θα προκαλέσει προβλήματα στη συντήρηση των διδακτηρίων και καθυστερήσεις στην αγορά και απαλλοτρίωση νέων οικοπέδων για την ανέγερση σχολικών μονάδων στο νομό Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Τσιαρτσιώνης αναφέρει ότι, σε  πρόσφατη συνάντησή του με το νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη,  του ετέθη το ζήτημα του οξυμένου προβλήματος και ενημερώθηκε για τις ολοκληρωμένες μελέτες που εκπόνησε η Νομαρχία για την κατασκευή νέων σχολικών μονάδων.

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΣΥΝΕΧΑΡΗ ΤΟΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΕ Κ. ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ
Επόμενο άρθροΟ ΥΜΑ-Θ ΠΑΡΕΘΕΣΕ ΔΕΙΠΝΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ