Πρόσκληση σε Ημερίδα – Ανοικτή εκδήλωση με θέμα “ΝΕΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ” που θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 με τη συνδιοργάνωση του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) & της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

ypes press002
ypes press002

Πρόσκληση σε Ημερίδα – Ανοικτή εκδήλωση με θέμα “ΝΕΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ” που θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 με τη συνδιοργάνωση του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) & της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ 22-6-2022

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ 22-6-2022

Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρου Καλαφάτη στην εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής» και τη δημοσιογράφο Έλενα Αποστολίδου
Επόμενο άρθροΣτην Κομοτηνή ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Σταύρος Καλαφάτης για την Ημερίδα που συνδιοργανώνουν ΥΠΕΣ και ΠΑΜΘ, με θέμα «Νέος Αναπτυξιακός Νόμος και Επενδυτικές Ευκαιρίες στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη»