Παρέμβαση του Υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Σταύρου Καλαφάτη, στη Βουλή

kalafatis_vouli9_6

Παρέμβαση του Υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Σταύρου Καλαφάτη, στη Βουλή

Καλαφάτης: «Κανένας δεν είναι πάνω από το νόμο»

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, σε παρέμβασή του, στη συζήτηση του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών «Σύστημα στοχοθεσίας, αξιολόγησης και ανταμοιβής για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της Δημόσιας Διοίκησης και άλλες διατάξεις για το ανθρώπινο δυναμικό του δημοσίου τομέα», στην Ολομέλεια της Βουλής, τόνισε:

«H Κυβέρνηση με υπερηφάνεια υπερασπίζεται όλα τα νομοθετήματα τα οποία έχουν έρθει προς ψήφιση στη Βουλή κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών χρόνων. Είμαστε υπερήφανοι τόσο για την ποιότητα όσο και τον μεταρρυθμιστικό χαρακτήρα της συντριπτικής πλειονότητας των νομοθετημάτων αλλά βεβαίως για την παραγωγικότητα αυτής της Κυβέρνησης αφού πάνω από τα 300 νομοσχέδια έχουν έρθει προς ψήφιση στη Βουλή.

Στον Τομέα Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών παράγεται σημαντικό έργο σε ζητήματα ανάπτυξης, σε ζητήματα ποιότητας ζωής, σε ζητήματα λειτουργικότητας. Και αυτό γίνεται, βεβαίως με την πλήρη συνεργασία με όλους τους εργαζόμενους του Υπουργείου για τους οποίους και είμαστε υπερήφανοι, σε όλους τους τομείς και σε όλα τα τμήματα.

Όσον αφορά στα ζητήματα που τέθηκαν για το ΑΠΘ είναι γνωστές οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ πάνω σ΄αυτό. Είμαστε ριζικά αντίθετοι πάνω στο ζήτημα της ευταξίας και του νόμου. Κανένας δεν είναι πάνω από τον νόμο. Και αυτό ισχύει σε όλες τις περιοχές της χώρας, σε όλες τις τάξεις, για οποιονδήποτε, για τον καθένα».

 

 

Προηγούμενο άρθροΧαιρετισμός του Υφυπουργού Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης Σταύρου Καλαφάτη στην εκδήλωση παράδοσης – παραλαβής του αρχείου του Πρέσβη ε.τ. Αλέξανδρου Μαλλιά στο ΙΜΜΑ
Επόμενο άρθροΣημεία της συνέντευξης του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρου Καλαφάτη στον ΑΝΤΕΝΝΑ και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη