Ευχές του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Σταύρου Καλαφάτη προς το προσωπικό του Υπουργείου

23-12-2021a-018

 

Εύχομαι από καρδιάς, καλά Χριστούγεννα, καλή Πρωτοχρονιά, καλή χρονιά.  σε όλες και όλους σας. Με υγεία πάν΄απ΄όλα και δύναμη, Με  προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και προκοπή.

Όλοι μαζί έχουμε στόχο να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για το σήμερα και το αύριο της Θεσσαλονίκης, της Μακεδονίας και της Θράκης.

Όλοι μαζί εργαζόμαστε για να προχωρήσουν με γρήγορους ρυθμούς τα έργα, οι αναπτυξιακές δράσεις και οι πρωτοβουλίες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

-Για τα να δημιουργήσουμε τις υποδομές που βελτιώνουν  την καθημερινότητα όλων μας.

-Για να βελτιώσουμε τις συνθήκες που φέρουν νέες επενδύσεις, περισσότερες επιχειρήσεις και νέες καλύτερα αμειβόμενες θέσεις δουλειάς.

-Για  να κάνουμε πράξη την πράσινη και τη ψηφιακή μετάβαση, Να αναβαθμίσουμε το περιβάλλον στις πόλεις και τα χωριά μας.

-Για να κάνουμε πιο ελκυστική την πόλη μας την Μακεδονία και τη Θράκη. Να επανατοποθετήσουμε την περήφανη αυτή γη της Πατρίδας μας στο χάρτη της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

-Να αναδείξουμε τα μνημεία του Πολιτισμού και της ιστορίας μας, την ταυτότητα και την κληρονομιά της Μακεδονίας, που ήταν και είναι ελληνική.

Οι καιροί απαιτούν συνένωση δυνάμεων και προσπαθειών. Γιατί όλοι μαζί, μπορούμε καλύτερα. Και όλοι εσείς, το ανθρώπινο δυναμικό του Υπουργείου, η καθεμιά και ο καθένας στον τομέα του και από τη θέση ευθύνης στην οποία βρίσκεται,  μπορεί να συμβάλει στην πραγμάτωση των κοινών στόχων.

Η ενδυνάμωση του Τομέα Μακεδονίας και Θράκης σε ό,τι αφορά τη στήριξη του επιχειρηματικού κόσμου και η αύξηση της δουλειάς μας κατά 40% στη Διεύθυνση Ιδιωτικών Επενδύσεων, αποτελεί απόδειξη του αναπτυξιακού ρόλου που οφείλουμε να υπηρετούμε.

Παρακαλώ  την καθεμιά και τον καθένα, να προσθέτει στη συλλογική  προσπάθεια  κάθε γόνιμη σκέψη, κάθε ιδέα για το καλύτερο που θέλουμε και μπορούμε να φέρουμε.

Παρακαλώ την καθεμιά και τον καθένα σας να συμβάλει με όλη τη δύναμη της ψυχής του, ώστε να ακούσουν όλοι οι συμπολίτες μας τη φωνή  των ειδικών για την αξία του εμβολιασμού, του πιο αποτελεσματικού όπλου που έχουμε για την προστασία υγείας μας και της ζωής των ανθρώπων που αγαπάμε, των γύρω μας, της κοινωνίας. Για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την εμπέδωση υγειονομικής ασφάλειας για όλες και όλους.

Σας ευχαριστώ για τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα και τη συνεργασία σας στην υλοποίηση των κοινών στόχων.

Εύχομαι η καινούργια χρονιά να γίνει για την καθεμιά και τον καθένα, αφετηρία για το καλύτερο που θέλει. Να γίνει χρονιά εκπλήρωσης κάθε προσδοκίας. Χρονιά ελπίδας και αισιοδοξίας.

Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα, Καλή Πρωτοχρονιά, Καλή χρονιά σε όλες και όλους! Και τις οικογένειές σας.

 

 

Προηγούμενο άρθροΤους τέσσερις αστυνομικούς που απέτρεψαν γυναικοκτονία συνάντησε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης)
Επόμενο άρθροΣτην Πυροσβεστική Υπηρεσία και τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης