Επίσκεψη Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Σταύρου Καλαφάτη στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

19-9-2021-093

19-9-2021-078

19-9-2021-148

19-9-2021-113 19-9-2021-125 19-9-2021-141

Επίσκεψη Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Σταύρου Καλαφάτη στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

 Την 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε, σήμερα Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Σταύρος Καλαφάτης. Είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Helexpo – ΔΕΘ Α.Ε. κ.κ. Τάσο Τζήκα και Κυριάκο Ποζρικίδη και, στη συνέχεια, ξεναγήθηκε σε περίπτερα του Εκθεσιακού Κέντρου.

 Αμέσως μετά ο κ. Καλαφάτης δήλωσε:

“Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, όχι μόνον επέστρεψε ανοίγοντας τις πύλες της για τους εμβολιασμένους, αλλά προχωρά στην επόμενη εποχή. Με γοργούς ρυθμούς, υλοποιείται η ανάπλαση του χώρου που τη φιλοξενεί. Η κυβέρνηση του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη θέλει για τη Θεσσαλονίκη ένα εκθεσιακό κέντρο σύγχρονο, που να φιλοξενεί και την κεντρική διοργάνωση, αλλά και κλαδικές εκθέσεις με μεγάλο κύκλο εργασιών. Που να ικανοποιεί εκθέτες και επισκέπτες. Παραχωρώντας, ταυτόχρονα, στους συμπολίτες μας, ζωτικούς  χώρους πρασίνου”.

 Ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) ξεκίνησε την ξενάγησή του από το περίπτερο του Τομέα Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών και, μεταξύ άλλων, επισκέφθηκε τα περίπτερα της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, της ΕΥΑΘ, της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, της Taxiway, της ΑΝΑΚΕΜ, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, της ΕΚΕΤΑ, του ΣΒΕ, της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, πληροφορήθηκε για τον τεράστιο λαμπτήρα πυράκτωσης που εκτίθεται στο περίπτερο του Ελληνικού Μουσείου Τεχνολογίας, έπαιξε ένα διαδραστικό ηλεκτρονικό παιχνίδι δημιουργία του ΑΠΘ και υπέγραψε στο βιβλίο επισκεπτών του περιπτέρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Προηγούμενο άρθροΣημεία συνέντευξης του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Σταύρου Καλαφάτη στην TV 100
Επόμενο άρθροΧαιρετισμός του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Σταύρου Καλαφάτη στο 1ο Διαδικτυακό Επιστημονικό Συνέδριο των αποφοίτων του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “Τουρισμός και Τοπική Ανάπτυξη” του ΑΠΘ