Σύσκεψη εργασίας στο Διοικητήριο για την άμεση δημιουργία του τεχνολογικού πάρκου “Thess INTEC” στην Περαία

ypes press002
ypes press002

ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ “THESS INTEC” ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΑ

Ανταποκρινόμενος άμεσα στην εξαγγελία του Πρωθυπουργού, από το βήμα της 84ης ΔΕΘ, για την παραχώρηση 760 στρεμμάτων του Δημοσίου στην Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, προκειμένου να φιλοξενηθεί το Τεχνολογικό Πάρκο “Thess INTEC”, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) συγκάλεσε το πρωί σύσκεψη εργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Σε αυτήν, πέραν του κ. Καράογλου, συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΑΖΚ κ. Κυριάκος Λουφάκης, ο Πρόεδρος του ΣΕΒΕ κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ο Πρόεδρος του Τεχνολογικού Πάρκου Θεσσαλονίκης κ. Νίκος Ευθυμιάδης και ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος κ. Γιάννης Σταύρου.

Στη σημερινή προκαταρκτική σύσκεψη αποφασίστηκε η συγκρότηση ομάδας εργασίας η οποία θα συνεδριάζει ανά εβδομάδα προκειμένου να συντονίζει τις ενέργειες που απαιτούνται για την υλοποίηση του έργου, να επιβλέπει την πορεία των εργασιών και να φροντίζει για την απαρέγκλιτη τήρηση του χρονοδιαγράμματος των δυο χρόνων που έχει θέσει ο Πρωθυπουργός.

Μετά το τέλος της σύσκεψης εργασίας ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Είμαστε η Κυβέρνηση των πράξεων και όχι των λόγων. Με τη σημερινή συνάντηση εργασίας προχωρούμε χωρίς χρονοτριβές στην άμεση υλοποίηση και εφαρμογή της δέσμευσης του Πρωθυπουργού για τη λειτουργία του τεχνολογικού πάρκου “Thess INTEC” στην Περαία. Η Θεσσαλονίκη, η Μακεδονία και η Θράκη, εξελίσσονται με ταχείς ρυθμούς σε μήτρα της καινοτομίας στη Ν.Α. Ευρώπη χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις. Ό,τι είπαμε, το κάνουμε!”

 

Προηγούμενο άρθροΔήλωση Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Θ. Καράογλου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς
Επόμενο άρθροΗ “Φλόγα της Αγάπης” στο Διοικητήριο