Στα εγκαίνια της 16ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης ο Κωνσταντίνος Αμπατζάς, Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου της Υφυπουργού Εσωτερικών (Τομέα Μακεδονίας-Θράκης)

ypes press002
ypes press002

Εκπροσωπώντας την Υφυπουργό Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης), που απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ο Κωνσταντίνος Αμπατζάς, Διευθυντής του Πολιτικού της Γραφείου, παραβρέθηκε στα εγκαίνια της 16ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Αμπατζάς μετέφερε τα συγχαρητήρια της κ. Ελευθερίας Χατζηγεωργίου προς τους διοργανωτές και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την άρτια προετοιμασία και διοργάνωση της έκθεσης. Τόνισε επίσης πως «κάθε χρόνο βλέπουμε τη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου να γίνεται μεγαλύτερη και καλύτερη, να γίνεται ένας θεσμός που προβάλει το βιβλίο και τον πολιτισμό της Ελλάδας διεθνώς, ένας θεσμός που τιμά την πόλη της Θεσσαλονίκης και ολόκληρη τη χώρα.

Το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης) στέκεται έμπρακτα στο πλευρό της ΔΕΒΘ και της ΔΕΘ-Helexpo, στηρίζει και θα στηρίξει και στο μέλλον κάθε βήμα περαιτέρω προώθησης και ανάπτυξης της Έκθεσης.»

Προηγούμενο άρθροΣυναντήσεις της Υφυπουργού Εσωτερικών Μακεδονίας και Θράκης Ελευθερίας Χατζηγεωργίου στο Αμύνταιο της Φλώρινας και περιοδεία στα Γρεβενά.
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη στα Γρεβενά πραγματοποιεί η υφυπουργός εσωτερικών τομέα Μακεδονίας και Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου.