Στην Τελετή Έναρξης της Sportexpo 2019 η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Ελευθερία Χατζηγεωργίου

ypes press002
ypes press002

Στην Τελετή Έναρξης της 4ης Διεθνούς Έκθεσης Αθλητισμού Sportexpo 2019 παραβρέθηκε η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Ελευθερία Χατζηγεωργίου, σήμερα Πέμπτη 11 Απριλίου 2019, όπου απηύθυνε χαιρετισμό.

Την τελετή έναρξης πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδη, στις 19:00, στο περίπτερο 17. 

Η 4η Διεθνής Έκθεση Αθλητισμού Sportexpo 2019 ξεκίνησε χτες, 10 Απριλίου 2019,  και θα διαρκέσει έως τις 13 Απριλίου 2019, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στα Περίπτερα 17, 3, 2 και 16. Αποτελεί μια διοργάνωση της ΔΕΘ-HELEXPO και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Στο πλαίσιο της Sportexpo του 2019 θα δοθεί το εναρκτήριο λάκτισμα για την γνωστοποίηση της κοινής υποψηφιότητας – πρότασης της Ελλάδος για τη συνδιοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου και άλλων γεγονότων μαζί με τη Σερβία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία.

Κατά το χαιρετισμό που απηύθυνε η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Ελευθερία Χατζηγεωργίου, ανέφερε ότι η Διεθνής Έκθεση Αθλητισμού Sportexpo αποτελεί «μια ιδανική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες οποιασδήποτε αθλητικής δραστηριότητας και ιδιότητας, ώστε να ενημερωθούν για  νέα αθλητικά προϊόντα, να συνάψουν συμφωνίες, να κάνουν εμπορικές επαφές και γνωριμίες αλλά και να προωθήσουν τα σχέδια και τις ιδέες τους».

«Η αθλητική επιχειρηματικότητα βρίσκει με τον τρόπο αυτό ένα βήμα αλληλεπίδρασης και έκφρασης, ένα πολύτιμο εργαλείο, που θα μπορούσε δυνητικά να συμπεριλάβει και να συνδεθεί και με άλλους κλάδους της οικονομίας όπως ο τουρισμός, η βιομηχανία και η αθλητική Ιατρική.   Αλλά και σε επίπεδο κοινωνικής προσφοράς, η Sportexpo φιλοδοξεί στην ενεργοποίηση των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων με επισκέψεις τους στους εκθεσιακούς χώρους», τόνισε κατά το χαιρετισμό της η κ. Χατζηγεωργίου, σημειώνοντας ότι «το Υπουργείο Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας-Θράκης) θέτοντας υπό την αιγίδα του την 4η Διεθνή Έκθεση Αθλητισμού στέκεται πάντοτε αρωγός σε τέτοιες μεγάλες προσπάθειες συνδράμοντας με κάθε πρόσφορο μέσο».

 

Προηγούμενο άρθροΣτα εγκαίνια της Freskon απηύθυνε χαιρετισμό η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Ελευθερία Χατζηγεωργίου
Επόμενο άρθροΣτην τελετή υποδοχής 40 Αμερικανών φοιτητών στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του προγράμματος υποτροφιών Gilman η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Ελευθερία Χατζηγεωργίου