“Αυτό που χρειάζεται η Θεσσαλονίκη, είναι σκληρή δουλειά” Συνέντευξη στο Happy Day στον Alpha

ypes press002
ypes press002

«Αυτό που χρειάζεται η πόλη, είναι να γίνει μια πόλη καθαρή. Να διατηρήσει την ομορφιά της και την εξωστρέφειά της, να αναπτύξει τη δυναμική της και πρωτίστως να κρατήσει τους ανθρώπους της. Αυτό που χρειάζεται η πόλη είναι σκληρή δουλειά» ανέφερε στη συνέντευξή της η κα. Νοτοπούλου.
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Χρήστου Βαρθαλίτη αναφορικά με το ότι βρέθηκε στην κεντρική πολιτική σκηνή σε νεαρή ηλικία, η κα. Νοτοπούλου είπε: «Από τη μια η κοινωνία αναζητά νέους και άφθαρτους ανθρώπους και από την άλλη τους πολεμά . Αν εμείς οι νέοι όμως, δεν μπούμε μπροστά στη μάχη για τη ζωή μας για την πόλη μας ποιος θα το κάνει»;
Αναφερόμενη στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, η Υφυπουργός απάντησε πως «ο Δήμαρχος έχει όντως ένα ανατρεπτικό προφίλ και γι’ αυτό τον αγαπήσαμε όλοι ιδιαίτερα».
«Στον Πρωθυπουργό χρωστάμε πολλά οι Θεσσαλονικείς, είναι ο Πρωθυπουργός που έρχεται στη Θεσσαλονίκη, μιλάει με τους πολίτες και λύνει τα ζητήματά τους με ειλικρινές ενδιαφέρον» ανέφερε η κα. Νοτοπούλου.
Απαντώντας σε ερώτηση για τις προσωπικές επιθέσεις που έχει δεχτεί, η Υφυπουργός ανέφερε: «Όταν φτιάχναμε τα κοινωνικά ιατρεία και τις δομές αλληλεγγύης το κάναμε για να χαμογελάσουμε όλοι. Εγώ δεν το ξέρω αυτό το παιχνίδι, δεν ξέρω πως να επιτεθώ σε κάποιον για την προσωπική του ζωή. Ή για την επαγγελματική του πορεία χωρίς να την ξέρω. Αυτοί που με κατηγορούν ως παιδί του κομματικού σωλήνα έχουν δουλέψει από τα 18 τους; Δεν το ξέρω αυτό, εγώ εργάζομαι από τα 18 μου».

https://www.alphatv.gr/show/happy-day-ston-alpha/?vtype=player&vid=35967&showId=648&categoryId=24

Προηγούμενο άρθρο«Το ΥΜΑΘ στέκεται δίπλα σε όσους χρειάζονται την υποστήριξή μας για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα»
Επόμενο άρθρο«Δεν αμφισβητείται η ελληνικότητα της Μακεδονίας» Συνέντευξη της ΥΜΑΘ στο ραδιόφωνο του Alpha