Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση υπό την αιγίδα του ΥΜΑΘ, για την ανακαίνιση του Παιδοακουολογικού Εργαστηρίου της ΩΡΛ κλινικής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ

ypes press002
ypes press002

Σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018, στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ, παραβρέθηκε η Υφυπουργός Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η εκδήλωση  με τίτλο «Με τη Ζωή για την Ελπίδα» πραγματοποιήθηκε από το Σωματείο Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα του ΥΜΑΘ  και του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, και είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδά της θα διατεθούν για την ανακαίνιση του Παιδοακουολογικού Εργαστηρίου της ΩΡΛ κλινικής του ΓΠΝ ΑΧΕΠΑ.

«Ασκούμε κοινωνική πολιτική όπου μπορούμε» υπογράμμισε η κα. Νοτοπούλου, επαναλαμβάνοντας «την προσήλωση της κυβέρνησης στις αρχές της κοινωνικής ισότητας και αλληλεγγύης προκειμένου να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις που απαιτούνται προκειμένου όλοι οι άνθρωποι να έχουν ίσες ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής».

«Σε αυτόν τον τόπο, όταν ενώνονται οι άνθρωποι, γίνονται όμορφα πράγματα, πράγματα σπουδαία»! είπε χαρακτηριστικά η υφυπουργός.

 

Προηγούμενο άρθροΠρόσκληση υποβολής προσφοράς για την ανάθεση υπηρεσιών γιατρού εργασίας για τις υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης)
Επόμενο άρθροΕυχές και κάλαντα στην Υφυπουργό Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας και Θράκης) Κατερίνα Νοτοπούλου