ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (τομέας Μακεδονίας και Θράκης) ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ «ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ, ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ»

ypes press002
ypes press002

Με αντιπροσωπεία της ομάδας “Δικηγόροι για την Ειρήνη, τη Δημοκρατία και τη Συνεννόηση στα Βαλκάνια” συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας 22 Οκτωβρίου 2018 η υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας – Θράκης), Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η κ. Νοτοπούλου εξέφρασε την έμπρακτη στήριξη του ΥΜΑΘ στην προσπάθεια της διαβαλκανικής συνεργασίας των νομικών, ιδιαίτερα ενόψει της τριεθνούς συνάντησής τους στην Ορεστιάδα.

“Προχωράμε με αισιοδοξία μετά τη διπλωματική επιτυχία της συμφωνίας των Πρεσπών και της διακρατικής συμφωνίας με πολλή δουλειά στη βάση” ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Νοτοπούλου, ενώ τόνισε ότι “στεκόμαστε ως ΥΜΑΘ αρωγοί στην προσπάθεια αυτή και νομίζω αποδεικνύεται για άλλη μια φορά περίτρανα ο ενωτικός ρόλος του Δικαίου και των φορέων άσκησής του”.

 

Από το Γραφείο Τύπου

Προηγούμενο άρθροMΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Επόμενο άρθροΣυνάντηση εργασίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΥΠ είχε η Υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας και Θράκης) Κατερίνα Νοτοπούλου