Απάντηση σε δημοσίευμα της κας Άννας Παναγιωταρέα

ypes press002
ypes press002

Η εκπρόσωπος του κατεστημένου της Διαπλοκής με τους πολλαπλούς μισθούς και τις πολλαπλές θέσεις, κα Άννα Παναγιωταρέα, καθώς δεν της επιτρέπεται πλέον να απομυζά το Ελληνικό Δημόσιο, συμμετέχει στην υποκίνηση μίσους και στην εσκεμμένη παραπληροφόρηση των Ελλήνων Πολιτών, επαναλαμβάνοντας ανάμεσα σε άλλα, το ψέμα ότι η ψήφος εμπιστοσύνης των Ανεξάρτητων Ελλήνων προς την Κυβέρνηση ήταν και ψήφος προς τη συμφωνία Κοτζιά-Δημητρόφ.

Δυστυχώς για εσάς, κα Παναγιωταρέα, πλησιάζουν οι ημέρες που οι Έλληνες πολίτες θα διαπιστώσουν έμπρακτα ποιοι στέκονται ακλόνητοι στις πάγιες θέσεις τους και ποιοι δεν διστάζουν να παίξουν με τη σταθερότητα της Ελλάδας, με την ελπίδα να καλύψουν το ένοχο παρελθόν τους.

Η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, παλεύει για την Πατρίδα χωρίς να φοβάται το πρόσκαιρο πολιτικό κόστος των αποφάσεών της και χωρίς να επιζητά πολιτικά οφέλη σε βάρος της ενότητας των Ελλήνων.

Μη πανηγυρίζετε λοιπόν, κα Παναγιωταρέα, που κάποιοι καταφέρατε να σπείρετε προσωρινά τη διχόνοια ανάμεσα στους συμπολίτες μας. Μην αυταπατάστε ότι κάτι κερδίσατε. Ευτυχώς για την Ελλάδα, ο χρόνος σας τελείωσε.

Γραφείο Τύπου

Προηγούμενο άρθροΔΤ-Δήλωση της ΥΜΑΘ Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά για την ένταξη έργου της ΕΥΑΘ για την υδροδότηση της Θεσσαλονίκης στο ΕΣΠΑ της ΠΚΜ
Επόμενο άρθροΔήλωση της ΥΜΑΘ Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά για το βανδαλισμό του Μνημείου του Ολοκαυτώματος