Μήνυμα της ΥΜΑΘ Μαρίας Κολλια-Τσαρουχά προς την Επιμορφωτική Διημερίδα: «Σέρρες: Οδοιπορικό στις μνήμες του χτες πολιτιστικές διαδρομές του σήμερα»

ypes press002
ypes press002

Η Επιμορφωτική Διημερίδα με τίτλο: «Σέρρες: Οδοιπορικό στις μνήμες του χτες πολιτιστικές διαδρομές του σήμερα»  διοργανώθηκε από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Σερρών και έλαβε χώρα χθες, στις 5 Οκτωβρίου 2017, στις Σέρρες. Την Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, εκπροσώπησε η διευθύντρια του πολιτικού της γραφείου κα Στέλλα Ευθυμιάδου, που μετέφερε το ακόλουθο μήνυμα της Υφυπουργού :

 

Η Διημερίδα που διοργανώνει η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Σερρών είναι μια ακόμη έμπρακτη απόδειξη του πείσματος και της οργανωτικής διάθεσης των ανθρώπων των Σερρών. Προσθέτει στην προστασία της μεγάλης μας πολιτιστικής κληρονομιάς και μας θυμίζει ότι ο μεγαλύτερος πλούτος του νομού μας είναι η ποιότητα των ανθρώπων του και η αγάπη τους για αυτόν τον τόπο.
Η πρωτοβουλία σας ενισχύει την επαφή των εκπαιδευτικών και των νέων μας με τη μεγάλη ιστορία του νομού μας και βοηθά στην προστασία και κατοχύρωσή της, ενώ ταυτόχρονα θέτει τις βάσεις για την αξιοποίηση με τους καλύτερους όρους της ιδιαίτερης παράδοσης μας, και τη μεταλαμπάδευσή της, ακέραια, στις επόμενες γενιές.
Μαζί με τα συγχαρητήριά μου, δεχτείτε τη διαβεβαίωση ότι βρίσκομαι δίπλα σας, σύμμαχος και αρωγός σε κάθε ανάλογη προσπάθεια.

 

Προηγούμενο άρθροΗ ΥΜΑΘ στα Εγκαίνια της ίδρυσης Επώνυμης Έδρας Ρωσικής Γλώσσας και Πολιτισμού
Επόμενο άρθροΔΤ – Δήλωση της ΥΜΑΘ για την «Ημέρα της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Αστυνομικού Σώματος Αγίου Αρτεμίου