Συνέντευξη Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά στο Χωνί

2 XL
2 XL

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά: «Είμαστε προετοιμασμένοι για αήθεις επιθέσεις»

Αναμενόμενες χαρακτηρίζει τις προσπάθειες αποδόμησης των ΑΝΕΛ η υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, καταγγέλλοντας Στο ΧΩΝΙ τα συμφέροντα που θίγονται από τις καθαρές πολιτικές.

Ως μήνυμα αποστροφής στους εκβιασμούς και επισφράγισμα του «Όχι» στη λιτότητα ερμηνεύει η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης το αποτέλεσμα που έδωσε η κάλπη της περασμένης Κυριακής.

Η κυρία Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά προειδοποιεί, μέσα από Το ΧΩΝΙ, ότι οι προσπάθειες αποδόμησης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων δεν πρόκειται να πετύχουν, όπως έδειξε και το εκλογικό αποτέλεσμα. Παράλληλα, τονίζει την ανάγκη μείωσης του χρέους ώστε να επιτευχθεί η ανάπτυξη στη χώρα, καθώς και -ειδικότερα- την αναβάθμιση του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης.

-Θεωρώ απαραίτητη την αναβάθμιση του ΥΜΑΘ σε επιτελικό φορέα εξουσίας. Είναι μια από τις κύριες προτεραιότητές μου και χαίρομαι που οι περισσότεροι φορείς της βόρειας Ελλάδας συμφωνούν με αυτό, εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων

– Η επιχείρηση απαξίωσης των ΑΝΕΛ είναι στο πλαίσιο της ύστατης προσπάθειας των συμφερόντων να αποφύγουν την αντεπίθεση των δίκαιων και καθαρών πολιτών, που τόσα χρόνια παραγκωνίζονται τεχνηέντως. Θα αποτύχουν για ακόμη μια φορά

Προηγούμενο άρθροΧαιρετισμός εκπροσώπου της ΥΜΑΘ στην εκδήλωση του ΑΠΘ “Αχτίδα Φωτός”
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη της Υφ. Μακεδονίας Θράκης Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά στην TV100