Η ΥΜΑΘ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά υποδέχτηκε τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο

1484393276 1
1484393276 1

Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, υποδέχτηκε στο γραφείο της στο Διοικητήριο, χθες Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρο του Κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κύριο Πάνο Καμμένο, ο οποίος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να επισκεφτεί το Περίπτερο του Ελληνικού Στρατού στο πλαίσιο της 81ης Δ.Ε.Θ. και για την παραχώρηση της καθιερωμένης Συνέντευξης Τύπου.





Η Υφυπουργός ξενάγησε τον κ. Καμμένο στο γραφείο της και τον τίμησε με μια εικόνα του πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου. Ο κ. Καμμένος, από την πλευρά του, απένειμε στην Υφυπουργό τιμητική πλακέτα του Υπουργείου Αμύνης. Στις δηλώσεις που ακολούθησαν, ο κ. Καμμένος εξήρε το έργο και την εθνική σημασία του ΥΜΑΘ και τόνισε, ανάμεσα σε άλλα, ότι η Μακεδονία, η Θράκη και οι Θρακιώτες, αποτελούν την “Ασπίδα του έθνους” και ότι η Πολιτεία έχει την θέληση να τους ενισχύσει προκειμένου και αυτή η πλευρά της Ελλάδας να μπει σε πορεία ανάπτυξης. Η Υφυπουργός από την πλευρά της δήλωσε:

«Με τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και σημερινό Υπουργό Αμύνης, μας ένωσε η αγωνία για την Πατρίδα και για το Αύριό της, μετά την επιβολή των μνημονίων. Είναι τιμή μου να υπηρετώ το Μακεδονίας και Θράκης, το οποίο στις ψυχές των Μακεδόνων και των Θρακών έχει περίοπτη θέση. Δεν θα υποχωρήσουμε σπιθαμή από την υπεράσπιση των δικαίων της Πατρίδας μας».

 



Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη της ΥΜΑΘ Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά στο περίπτερο της Ε.Α. στην 81η ΔΕΘ
Επόμενο άρθροΦωτογραφικό υλικό από τις δραστηριότητες της ΥΜΑΘ Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά κατά τη διάρκεια της 81ης ΔΕΘ