Η ΥΜΑΘ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά στα εγκαίνια της Ser-Expo 2016 στις Σέρρες

1484393323
1484393323

Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, απηύθυνε, την Παρασκευή 24 Ιουνίου, χαιρετισμό στα εγκαίνια της 2ης Διεθνούς Επιχειρηματικής Έκθεσης SER-EXPO 2016, που διοργανώνει η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Σερρών, στον αύλιο χώρο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών. Στην ομιλία της, η Υφυπουργός τόνισε, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω:

«Οι διεθνείς εξελίξεις και οι ριζικές μεταρρυθμίσεις που γίνονται στη χώρα μας μας επιτρέπουν να ελπίζουμε σε μια Μακεδονία επίκεντρο των διεργασιών όλης της Βαλκανικής Χερσονήσου. Αυτό μεγαλώνει και την ευθύνη μας να μην αφήσουμε καμία από τις ευκαιρίες που μας δίνονται να πάει χαμένη. Οι εποχές των χαμηλών προσδοκιών εξάλλου τελείωσαν. Το νέο τοπίο μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε και να ενισχύσουμε τις εμπορικές και επιχειρηματικές πρωτοβουλίες και να άρουμε το συντομότερο δυνατόν τους παράγοντες που επιβαρύνουν με υπερβολικό κόστος το σύνολο της αγοράς και ιδιαίτερα τις καθημερινές μας προσπάθειες.

Θέλω να επαναλάβω, και εδώ στις Σέρρες, κάτι που έχω μεταφέρει και σε άλλες σχετικές ομιλίες μου: Ότι αυτή η κυβέρνηση στέκεται στο πλευρό σας, ότι πιστεύει πραγματικά στον Έλληνα επιχειρηματία. Θέλησή μας είναι η πραγμάτωση ενός νέου συμβολαίου εμπιστοσύνης και συνεργασίας ανάμεσα στο Κράτος και τον παραγωγικό Πολίτη, που όχι απλώς δε θα τον επιβαρύνει, αλλά θα τον θωρακίζει και θα τον ωθεί δημιουργικά. Ένα συμβόλαιο Αξιοκρατίας, Εμπιστοσύνης και Ανταποδοτικότητας».

 



Προηγούμενο άρθροΟμιλία της ΥΜΑΘ Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά στο 4ο Export Summit
Επόμενο άρθροΚαλωσόρισμα της ΥΜΑΘ Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά προς τους συμμετέχοντες στη ΔΣΟ