Περιοδεία της ΥΜΑΘ σε Φλώρινα και Κοζάνη μαζί με τον Υπουργό Αμυνας

ypes press002
ypes press002

Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, πραγματοποιεί περιοδεία στους νομούς Φλώρινας και Κοζάνης. Σήμερα, Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015, η Υφυπουργός έχει από το πρωί διαδοχικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο Φλώρινας, Ιωάννη Βοσκόπουλο, με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας, Παύλο Σαπαλίδη, και με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φλώρινας, Πρεσπών και Εορδαίας, κ.κ. Θεόκλητο.

Στις 12.45 μ.μ. θα επισκεφθεί το Φυλάκιο της Νίκης, μαζί με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο.

Το απόγευμα, η Υφυπουργός, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, θα βρίσκεται στην Κοζάνη. Στις 6 το απόγευμα θα συναντηθεί με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης, κ.κ. Παύλο. Στις 7 το απόγευμα, έχει προγραμματιστεί συνάντηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και της Υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης, με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρο Καρυπίδη και τον Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης, Παναγιώτη Πλακεντά.

Στις 7.30 μ.μ. θα παρατεθεί συνέντευξη Τύπου του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, και της Υφυπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Προηγούμενο άρθροΗ Υφυπουργός στα εγκαίνια του 34ου Πανελληνίου Φεστιβάλ Βιβλίου
Επόμενο άρθροΟλοκληρώθηκε η περιοδεία της Υφυπουργού σε Φλώρινα και Κοζάνη