Η ΥΜΑΘ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά στην εκδήλωση της Skygreece Airlines

1484394640
1484394640

Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσάρουχα, απεύθυνε χαιρετισμό χθες, Πέμπτη 16 Απριλίου, στην επίσημη παρουσίαση της νέας ελληνικής Αεροπορικής Εταιρείας SkyGreece Airlines, που έγινε στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace, από την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας-Θράκης.

Ο χαιρετισμός της Υφυπουργού ήταν ο ακόλουθος:

Είναι μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι σήμερα εδώ, στην παρουσίαση ενός νέου ελληνικού αερομεταφορέα, που θα ενισχύσει τον ελληνικό Τουρισμό και θα βοηθήσει στη παροχή καλύτερων και περισσότερων υπηρεσιών προς τα εκατομμύρια των επισκεπτών της χώρας μας.

Οι αεροπορικές μεταφορές αποτελούν σήμερα το σημαντικότερο μέσο μεταφοράς. Κάνουν τον πλανήτη μας μικρότερο και επιτρέπουν στους ανθρώπους όλου του πλανήτη να γνωρίσουν τις ιδιαίτερες περιοχές του κόσμου μας.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη χώρα μας, η οποία βρίσκεται ανάμεσα στους πιο ενδιαφέροντες προορισμούς παγκοσμίως γιατί συνδυάζει θέλγητρα ιστορικού, θρησκευτικού και ψυχαγωγικού ενδιαφέροντος, να παρέχει εύκολη και ποιοτική πρόσβαση σ’ αυτήν, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Εκτός βέβαια από τους τουρίστες, ένα καλά οργανωμένο δίκτυο αερομεταφορών είναι απαραίτητο και στα εκατομμύρια των Ελλήνων που ζούνε και εργάζονται στο εξωτερικό. Τους επιτρέπει να βρίσκονται κοντά μας, δίπλα στην πατρίδα και τις οικογένειές τους, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, ειδικά αυτή την εποχή της Κρίσης.

Είναι σημαντική λοιπόν η συνεργασία των επιχειρηματιών του κλάδου σας, των αεροπορικών εταιρειών και του Υπουργείου μας, για το στήσιμο ενός αποτελεσματικού δικτύου μεταφορών,  το οποίο θα συμβάλλει επίσης στην αύξηση της τουριστικής κίνησης, και στην ανάδειξη των τουριστικών προορισμών μας.

Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, σε συνεργασία με τα αρμόδια Υπουργεία, τις Διευθύνσεις, και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του εξωτερικού και του εσωτερικού,  είναι πάντοτε ανοιχτό για τη διερεύνηση προτάσεων και επιχειρηματικών προσπαθειών, που θα προωθήσουν τις ανεπανάληπτες ομορφιές που περιμένουν τον επισκέπτη στη χώρα μας, και θα ωφελήσουν το δυναμικό των επιχειρήσεών μας.

Εύχομαι λοιπόν στην SkyGreece να σηκώσει εκατομμύρια επισκέπτες με τα φτερά της και να τους φέρει, πάντα με ασφάλεια, στη χώρα μας.

Εύχομαι επίσης σε όλους τους επιχειρηματίες και εργαζόμενους των τουριστικών γραφείων, και φυσικά στη SkyGreece, να έχουν φέτος μια ιδιαίτερα παραγωγική και επικερδή καλοκαιρινή σαιζόν.

Σας ευχαριστώ!

 

Προηγούμενο άρθροΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΛΛΙΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ) ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ & ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
Επόμενο άρθροΗ ΥΜΑΘ Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Σερρών και Νιγρίτης