Χαιρετισμός της ΥΜΑΘ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά στο 34ο Συνέδριο της Ορθοπεδικής & Τραυματολογικής Εταιρείας Μακεδονίας-Θράκης

1484394651
1484394651

Στην τελετή έναρξης του 34ου Ετήσιου Συνεδρίου της Ορθοπεδικής & Τραυματολογικής Εταιρείας Μακεδονίας-Θράκης, παραβρέθηκε η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά.

Στο Συνέδριο, που ξεκίνησε χθες, Πέμπτη 16 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχουν ειδικοί και επιστήμονες από την Παναραβική Ορθοπεδική Εταιρεία, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Taiwan και την Τουρκική Ορθοπεδική και Τραυματολογική Εταιρεία.

Η Υφυπουργός απηύθυνε τον ακόλουθο χαιρετισμό:

Πρόεδρε της Ορθοπεδικής & Τραυματολογικής Εταιρείας Μακεδονίας-Θράκης, Αξιότιμοι Σύνεδροι από την Τουρκία, την Ταιβάν και την Παναραβική Ορθοπεδική Εταιρεία, Αγαπητοί Σύνεδροι και συμπολίτες,
Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που έχω σήμερα την ευκαιρία να απευθύνω χαιρετισμό στην κορυφαία επιστημονική εκδήλωσή σας.

Πρώτα από όλα, και λόγω των ημερών, θέλω να σας μεταφέρω τη Χριστιανική Ευχή για Καλή Ανάσταση. Κατά τη γνώμη μου, η ευχή αυτή τιμά όλους τους ανθρώπους, άσχετα με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις τους, γιατί είναι ένα ισχυρό μήνυμα Ελπίδας, πολύ κοντά στον διαρκή αγώνα του Ιατρικού Κλάδου, που διαπνέεται επίσης από τα ανθρωπιστικά ιδεώδη και από την Ελπίδα και την Αγάπη για τον Συνάνθρωπο.

Θα ήθελα, στη συνέχεια, να σας διαβεβαιώσω ότι το συνέδριο του ΟΤΕΜΑΘ είναι ένα ξεχωριστό γεγονός για την Πόλη μας και για ολόκληρη τη Μακεδονία και τη Θράκη. Είναι εξάλλου ιδιαίτερη τιμή και μια ευκαιρία για κάθε τόπο, όταν τον επισκέπτονται ειδικοί και επιστήμονες υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο και τον γνωρίζουν από κοντά. Ελπίζω ότι η φιλοξενία της Πόλης μας θα σας μείνει αξέχαστη και ότι θα γίνετε οι καλύτεροι πρόξενοι για τον τόπο μας!

Εύχομαι, επίσης, το συνέδριο να δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα και να οδηγήσει στη δημιουργία ιδιαίτερων σχέσεων ανάμεσα στο επιστημονικό και ιατρικό δυναμικό των χωρών μας.

Θέλω να συγχαρώ τους διοργανωτές για το ζήλο με τον οποίο εργάζονται για την επιτυχία του Συνεδρίου, και να διαβεβαιώσω ότι, τόσο εγώ προσωπικά, όσο και οι Υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών και Μακεδονίας-Θράκης γενικότερα, θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας για να προωθήσουμε και στηρίξουμε τις προσπάθειές σας και για να ακούσουμε τις προτάσεις του κλάδου σας.

Σας εύχομαι ξανά καλή επιτυχία!

 

Προηγούμενο άρθροΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΛΛΙΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ) ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ & ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
Επόμενο άρθροΗ ΥΜΑΘ Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Σερρών και Νιγρίτης